stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » Klaas Jan Visser geb 12-01-1896 gem Kollumerland c.a.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Hallo allen,

Hier een reactie van een ver familielid!

Ik ben nieuw hier, en ben op deze website gekomen ivm een zoektocht naar een 23andme lid en mijzelf naar onze gemeenschappelijke voorouder. Ik ben een kleinkind van Lydia Visser, de dochter van bovengenoemde Jan Visser en Antje Hettinga.

Hier wat informatie over hun kinderen Alida en Lydia:

Alida (Ali) Klazina Visser. Geboren 16-12-1913 te Bierum, overleden 04-02-2005 te Groningen. Beroep: internist. Ongehuwd.

Lydia (Lyd) Meijer (meisjesnaam Visser). Geboren 12-03-1917 te Losdorp gem Bierum, overleden 30-08-2007 te Groningen. Beroep: zuster. Getrouwd met Hendrik Gerrit Meijer te 14-08-1946. Drie kinderen: Anna Elisabeth (Annelies) Christina Meijer, Helena (Heleen) Aleid Meijer, Hein Meijer.

Op Geni houd ik een stamboom bij waar meer informatie in te vinden is.

Groet,

Marieke

Marieke Kuijjer

Ik wil het toch even proberen. Ik zoek info over Jan .... Visser uit westergeest. Hij is geboren 25 juli 1886 en overleden op 5 mei 1970. Hij is getrouwd geweest met Aaltje van der Bij. Kregen een zoon die ook Jan Visser hete, in 1916 geboren en die was getrouwd met Geertruida Loonstra. Beide Jannen waren groente venter en handelden in paarden. Senior in westergeest en Leeuwarden en junior in Leeuwarden. Is dit de eerder genoemde Jan Visser door G Karsenberg ? Dan hebben we dezelfde overgroot vader.


Jan Visser, geboren in Dantumawoude, 23 jaar, zoon van Jan Jelles Visser en Ybeltje Pieters Feenstra, huwt op 14.5.1910 in Kollumerland met Aaltje van der Bij, geboren in Kollumerzwaag, 24 jaar, dochter van Hendrik van der Bij en Gelske Meerstra.

G.KarssenbergPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!