stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » Zoek direkte familie van Hendrik Heerema en Elizabeth Zwart

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Hallo.    Wie kan ons/ mij helpen  ben op zoek naar direkte familie van Hendrik Heerema geb: 9-10-1889

overl: 3-11-1970 en Elizabeth Zwart geb:19-9-1891 overl: 14-1-1972 begraven op Wierum (Adorp gr )

Ze hadden zoals ik weet 2 zoons egbert geb :31-01-1914 overl: 15-6-1938 en Hindrik geb: 1916 ? overl:  4-6-1962  Hindrik was getrouw/gescheiden met/van Antje Ottens   nieuwe partner Henders Lievestro ?

Zijn er nog meer (pleeg/stief) kinderen ? of Klein kinderen (want op het graf staat HIER RUSTEN ONZE OUDERS ) DE beheerder van de begraafplaats zoekt familie i v m slechte conditie van het graf.

hoop spoedig op een reactie met

vriendelijke Groet. Eike Liewes-Heerema,      PS ( ben zelf van een andere tak )

 

--------------------

Verplaatst naar het juiste forum door moderator 23.45 uur

Let wel op de privacy van kleinkinderen.

Eike Liewes Heerema

Wiewaswie geeft twee treffers voor het echtpaar in 1958 en 1962. In te zien via het CBG, niet gratis (behalve voor vrienden van het CBG).

 

Voor geboortes van kinderen zou je Dekrantvantoen of Delpher kranten kunnen proberen, maar behalve een ongevere datum en het geslacht van het kind levert dat meestal niet op, tenzij de familie zelf een advertentie plaatste.

niepoort


Ik had nog een paar credits bij het cbg en heb eventueel de overlijdens advertentie met namen van kinderen, van Hendrik Heerema voor je. Mail mij even en ik zal ze naar je verzenden. Ik weet niet of ik die advertenties hier zo maar mag plaatsen vanwege de tijd.

Robert 2.0Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!