stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Jannes Nijhuis geb. ca. 1730 Deldenerbroek opgelost



Profiel afbeelding

Beste Niepoort, je hebt helemaal gelijk, maar persoonlijk vond ik het wel interessant me eens beter in die Deldenerbroekse keuterboeren te verdiepen die ik eigenlijk alleen nog uit de volkstelling kende. Ik hoop dat iemand er ooit nog wat aan heeft :-)

André Jansen - 12 jun 2015 - 23:29


Heb de doopakte al weer een tijdje (enkele maanden) geleden gevonden,heb er toen helaas verder geen aantekening van gemaakt, dan de doopdatum, weet nog wel dat het enig speurwerk was en moeilijk te lezen,heet ontcijfveren. Herinner mij niet dat er ouders vermeld werden,want dat had ik die vast genoteerd.
Probeer het nog wel weer op te zoeken, maar om het te vinden was toen ook al een heel speurwerk, mede omdat het moeilijk te lezen was en dat is met mijn gezichtsvermogen nou niet bepaald mijn sterkste punt.Moet wel zeggen dat het gezin Jan Gerritzen X Aele helemaal past in mijn familie plaatje ! Met vriendelijke groet, Herman Nijhuis

Herman Nijhuis 1946 - 14 jun 2015 - 13:23







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu