stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » Wie zijn de ouders van Christina Eppenhof, overleden te Amsterdam?

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

De Persoonskaart van Christina Eppenhof luidt als volgt: 

Christina Eppenhof, geboren omstreeks 1640, begraven te Amsterdam op 19 november 1716 trouwt - zeer waarschijnlijk doopsgezind - te Burgsteinfurt op 11 juni 1658 met Ananais Willink, zoon van Hendrick Willink en Elisabeth Hardes, geboren te Deventer in 1632, overleden (ongeveer 49 jaar oud) in 1681. 

Uit dit huwelijk is een zoon bekend: Jan Willink koopman te Deventer, daarna te Amsterdam, geboren te Deventer in 1664, overleden (78 jaar oud) te Amsterdam, begraven te Amsterdam op 18 oktober 1742, trouwt (resp. ongeveer 34 en 31 jaar oud) te Amsterdam op 23 november 1698 met Catharina van Maurik, geboren te Utrecht op 5 februari 1667, begraven te Amsterdam op 17 september 1748. 

Gevraagd: de namen van de ouders van Christina Eppenhof?

                 

Leo Hendriks

Hoi, er is al eerder een forum bericht geplaatst over de familie Eppenho, waaronder Christina. Wellicht dat dit meer duidelijkheid kan verschaffen. Ik zoek daarnaast nog even verder. Als ik iets vind, dan geef ik dat nog wel door.

Link naar forum bericht:https://www.stamboomforum.nl/familienamen/2/43822/ 

Als je dit bericht nog niet kent, dan even goed nalezen, want Christina wordt vaak genoemd.

Groetjes, Bernadette

Bedet

Dag Bernadette, ja dat klopt, maar het forum van indertijd vermeldt niet de namen van de ouders van Christina Eppenhof. Vandaar..., maar misschien gaat het nu wel lukken. Beste groet, Leo.

Leo Hendriks


Dag Bernadette, zie jij nog mogelijkheden? Groet, Leo.

Leo HendriksPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!