stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Gezocht het overlijden van Hendrika ter Beek, geboren op 29-11-1873 in Hengelo (Ov).

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik zoek het overlijden van Hendrika ter Beek, geboren op 29-11-1873 in Hengelo (Ov). Zij trouwt in Enschede op 22-07-1897 met Gerhardus Johannes Bekkers waarvan zij in 1911 ook weer scheidt. (Hij overlijdt in Enschede op 20-01-1944.)

Na 1911 kan ik Hendrika niet meer traceren.

MJA

Beste MJA,

Ik weet niet of je in de buurt van Enschede woont, want dan zou je daar in het bevolkingsregister kunnen kijken wat er tot 1936 van haar geworden is.

Als dat te ver is, dan zou je het archief een mail kunnen sturen met het verzoek kopieën van het bvr op te sturen.

Dit zijn haar gegevens uit het bvr, die zij zonder meer kunnen opzoeken. Kost een paar euro, maar het valt nog best mee.


Wat je natuurlijk ook kunt doen, is een persoonskaart bij het CBG aanvragen. Op hun website kun je het formulier hiervoor vinden.

Hendrika ter Beek is een best wel veel voorkomende naam, dus wat je ook vindt op die naam, meestal weet je niet of het de juiste is. Ik vond zelfs het overlijden van Hendrika ter Beek, gehuwd met Jonker en geboren ca. 1873, maar ze was het niet, want ze kreeg al begin 1900 kinderen met deze Jonker.

Succes met je zoektocht,

mirjam van rooijen


Dankjewel voor de hulp en tip !

MJAPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!