stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Ouders gezocht van Elisabeth (Lijsje) Bouthoorn



Profiel afbeelding

Hoi Ankie,

Inderdaad heel veel werk geweest. Meestal deden we het met drie man. En natuurlijk gegevens waar Bouthoorntjes zelf mee kwamen. Maar idd, in het begin ben je echt druk mee.

Helaas heb ik geen gegevens van eventuele nazaten van Bertus. Dus of hij kinderloos is gebleven of dat er nog kinderen van hem leven, weet ik dus niet. Overigens wel heel mooi, wat je schrijft over het "familiebijbeltje". De foto bij Winston Willem Heye Johannes heb ik, net als veel andere foto's van het internet afgehaald.

Ik kan je indien gewenst een jpg sturen van de tak van Willem Bouthoorn-Adriaantje van t Hof. Kun je in ieder geval zien, hoe die tak in elkaar steekt. Liefst per email. Mijn email-adressen kun je vinden op mijn site (www.basbouthoorn.nl).

Groetjes,

Bas

Bas Bouthoorn - 13 jan 2020 - 11:25


Beste Bas,

 

Ik heb al een grote hulp aan jouw website, dus kom er wel uit nu. Via facebook en LinkedIn heb ik wat gegevens kunnen vinden van de zonen van Winston Willem. Hopelijk reageren ze.

Bedankt voor je hulp. Mocht ik verdere vragen hebben, dan hoop ik weer bij je terecht te kunnen.

Groetjes

Ankie

Ank van der Steen - 17 jan 2020 - 14:53







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu