stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » gezocht overlijdens van Johannes Kensen en Cornelia Blokkker na 1960 vermoedelijk Haarlem

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

             Beste forumleden 

voordat ik heel veel kritiek over me heen krijg om het  CBG aan te schrijven voor een Persoonskaart of Persoonslijst. ik ben al jaren niet meer lid van deze club en dat om de volgende redenen dat ze hun service vanaf 2015 ernstig hebben uitgehold  en de prijzen van deze kaarten/lijsten  mij de pan uit zijn gerezen . ik doe dit onderzoek voor mijn bewoners in kader van hun levens loop verhaal (ze zijn dementerend)  gratis en voor niets ik wil er dan ook zo min mogelijk geld in steken. en aangezien ik het aanbied en ik het leuk vind dit als kadootje te geven (kwartierstaat van 5 a 6 generaties en een klein boekwerkje) vind ik het ongepast er op deze manier geld voor te vragen. vaak weet familie niet en bewoners zelf al helemaal niet wanneer hun ouders zijn overleden want in hun beleving leven de ouders nog . in veel gevallen heb ik kranten op internet en  ook Geneanet  en Google  en natuurlijk de archieven geraardpleegt ook veel al kerhoven bezocht en aangeschreven.  het is ook vaak deze overlijdens wat net mist om het af te maken. dus vandaar dat ik jullie hulp inroep. misschien is er een advertentie op het cbg of heeft iemand deze voor ouders in zijn bestand. ?

 

het gaat om Johannes Kensen geboren te Haarlem op 4-08-1893 als zoon van Jacobus Hermanus Kensen en Catharina Franken  hij huwt op 14mei 1919 te Haarlem  met Cornelia Blokker  geboren te Haarlem 2-08-1896 te Haarlem als dochter van Johannes Blokker en Maria Helena Versterre. dit echtpaar is vermoedelijk gecremeerd te Driehuis maar die heeft daar geen administratie van.

 

wie zou mij hierbij kunnen helpen of heeft er gegevens ?

Vriendelijke Groeten

Herman Bennink

Herman Bennink

Cornelia Kensen-Blokker is overleden op 1 april 1988 te Haarlem.

bas de vet

ha die Bas nog bedankt voor het mee speuren weet je ook of Cornelia toen weduwe was ?

Herman Bennink


Cornelia was inderdaad weduwe op het moment van overlijden. Johannes Blokker is in 1965 overleden; exacte datum weet ik niet.

MvG Andre

AndrePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!