stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland » Hermanus Wilhelmus Maria Klitsie (Herman)* in Sint-Michielsgestel, ouders?

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Hermanus Wilhelmus Maria Klitsie (Herman) is geboren in Sint-Michielsgestel.
Herman was jarenlang burgemeester van Oss.

Weet iemand wie de ouders zijn van Herman?

 

mvg

Gerrit

Gerrit Speek

Gegevens van in leven zijnde personen worden niet in berichten vermeld. Gaarne de specifieke persoonsgegevens uit de vraag verwijderen. svp.

In dit geval kunnen ook de ouders nog in leven zijn. Verzoek aan forumleden evt gegevens dan per persoonlijke mail naar vraagsteller te.sturen.

mvg-Ben 

Ben Wegman

@ Gerrit Speek,

Teneinde evt misbruik te vermijden kunt u beter uw mailadres verwijderen. Om naar u te reageren kan men op uw naam onder uw bericht klikken en vervolgens te kiezen voor - neem contact op.

mvg-Ben

Ben Wegman

Genoemde persoon is een zoon van

Johannes Henricus Martinus (Jo) Klitsie, geboren te Bergen op Zoom op 11 november 1916 en overleden te Sint-Michielsgestel op 8 mei 1993 en

Hendrica Josephina (Riek) Berkelmans, geboren te Sint-Michielsgestel 21 maart 1920 en overleden te Berlicum op 10 december 2005.

bas de vet

Dank je wel Bas.

 

mvg Gerrit

Gerrit Speek

Het voorgeslacht van de familie Klitsie is in "Google" te vinden tot op ene Wouter Klitzen die in 1712 in Ledde (Dld.) geboren is en in Amsterdam ondertrouwde op 30.9.1740.

G.Karssenberg


Dank voor je opmerkzaamheid.

Zie: http://www.gerritspeek.nl/genealogie/klitsie/pg-frm3.htm

Gerrit Speek
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!