stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland » Philippus Jacobs Tabbernee Vlissingen * Vlissingen 1882, overleden?

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Hallo Allemaal , Gezocht overlijden waarschijnlijk Amsterdam Philippus Jacobus Tabbernee Geb 3 Oktober 1882 Vlissingen , gehuwd Amsterdam 24 November 1910 met Trijntje Waterhoud. Bij voorbaat dank voor de te nemen moeite. Ben Tabbernee Rotterdam Zevenkamp

Bernardus Tabbernee

Hij overleed op 16.12.1942 te A'dam. [zie persoonskaart]

Peter

Zie hier voor de overlijdensakte (akte 57).

Johanna C.

Trijntje Waterhoud is overleden op 21 juni 1939 in Amsterdam. Zie hier voor de overlijdensakte (akte 7)

Johanna C.

Hallo Peter , heel vriendelijk dank voor de genomen moeite , ik kon hem niet vinden ook niet als ik naar archief Amsterdam gaat en bij de persoonskaarten gaat in zien kwam hij niet te voorschijn , vreemd ik heb nu een een nieuw icoon gemaakt met de gegevens van jou info , en zie nu komt hij er wel uit. Maar ondanks alles is het weer prima voor elkaar. Nogmaals dank voor het meedenken Ben Tabbernee Rotterdam Zevenkamp

Bernardus Tabbernee


Hallo Johanna C , Heel vriendelijk dank voor de gnomen moeite ik ben er erg blij mee , en zie ook de gevens die door Peter zijn toegezonden , hier uit blijkt maar weer hoe belangrijk deze side is , Klasse hoor !! . Met de vriendelijke groeten Ben Tabbernee Rotterdam Zevenkamp.

Bernardus Tabbernee
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!