stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland » Fam. Thiele uit Amersfoort gezocht.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

fam. Thiele uit Amersfoort gezocht. Iemand van een int. Facebook groep, waar emigranten het over nl eten hebben, zoekt al lang naar de fam. Thiele. Spreekt geen Nederlands. alvast bedankt.

Piet Buitendijk

Misschien kunt u een wat gerichtere vraag stellen?

a.m. van kalken

Dit is het enige, wat ze schrijft in die FB groep. Mevrouw spreekt blijkbaar alleen engels en zit in de Dutch kookboek/cookbook groep. We hebben al wat tips van nederlandse genealogie sites gegeven. Ze is al lang zoekende en is stuck (vastgelopen?).

geb. jaar enz. staat er niet bij.

Piet Buitendijk

Geachte heer Buitendijk,

- het is op het Stamboomforum niet de bedoeling dat u een zoektocht uitvoert naar nog levende personen; i.v.m. hun privacy (zie de wet en de forumregels) mag u dus hun naam en gegevens hier niet noemen; alleen al om die reden gaat u dus m.i. met de tekst van uw oproep de fout in; u zou dan ook die persoonsgegevens, waardoor op hun privacy inbreuk wordt gemaakt (familienaam + plaatsnaam), nu z.s.m. moeten  w e g h a l e n  uit uw bericht;

- als het eigenlijke belang is, een uitwisseling "van emigranten over Nederlands eten" via een "Dutch cookbook"-groep te helpen of te vergemakkelijken, wat heeft dat in vredesnaam dan nog met genealogie / stamboomonderzoek te maken, het thema van het Stamboomforum? Wat doet uw vraag dan ueberhaupt hier? Kunt u zoiets niet via Google, de telefoongids-online, Facebook of Twitter afdoen, en zo niet: is dat het probleem van het forum?

Met vriendelijke groet, Dimitri Vlas

Dimitri Vlas

U windt zich nogal op. U bent gewoon lid en geen moderator, zie ik.

Piet Buitendijk

Ook "gewone" leden kunnen resp. mogen correcties/aanpassingen vragen dan wel de aandacht vestigen op bepaalde voor het forum vastgestelde gebruiksregels.

mvg-Ben

Ben Wegman


In de telefoongids staat niemand met die naam in die plaats, en dit is zoeken naar een levende persoon. Op feestboek een amerikaanse farm gevonden met die naam, opgericht in 1868.

Ik zal een dezer dagen de gezochte naam weghalen.

Piet Buitendijk
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!