stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » Gezocht boek over familie De Lang (nazaten van soldaat Christoffel Langh)

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik ben op zoek naar het boek "Soldaten in de familie: Een zoektocht naar hun belevenissen" door Jan de Lang, 2016. Ik vind het niet op boekwinkel-sites, dus neem ik aan dat het in eigen beheer is uitgegeven. Hopelijk heeft iemand een idee hoe ik eraan zou kunnen komen.

Maarten Krips

https://books.google.nl/books?id=C6Y-nQAACAAJ&dq=inauthor:%22Jan+de+Lang%22&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwi0-Py298DVAhUFLFAKHUCABB0Q6AEIKjAB

https://www.bibliotheek.nl/catalogus/titel.408099399.html/soldaten-in-de-familie--een-zoektocht-naar-hun-belevenissen/

https://www.vindboek.nl/boek/9789056814687/Soldaten+in+de+familie/

ISBN: 9789056814687

Het boek zal vast nog wel ergens te vinden zijn. 

richard ambagtsheer

Hallo Maarten,

Ik heb het boek op het moment te leen van iemand. Het emailadres van de auteur is: jdelang[voeg_hier_een_apenstaartje_in]planet.nl

Met groet,

Bas

Bas Lems


Mijn hartelijke dank Bas! Ik zal zeker contact opnemen. 

Ik heb al ontdekt waarom deze familie ook voor jou interessant is. Er komt o.a. in voor een Jan de Lang (geb. 16-09-1795 te Leeuwarden) die in 1815 in Brabant en Frankrijk (Waterloo?) vocht. Mocht je deze persoon nader willen onderzoeken: hij diende in het 8e Regiment Infanterie en is terug te vinden in de onvolprezen index van de stamboeken op Zoekakten.nl. :-)

Prettig weekend.

Maarten

Maarten KripsPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!