stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » Isaac Kroese 1864 - 1949 getr met Elsie geb verm Grand Rapids wie weet meer over hen? [opgelost]

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Voorouders gezocht van beiden.

Van Isaac is verder niets bekend behalve de genoemde jaren.

Zij hebben wel 8 kinderen geboren in Grand Rapids vanaf 1897 . Dit is Dora geb 24-12-1897 daarna Nellie geb 28-08-1902 overl Sanborn 30-12-1971. Er zijn ook nog kinderen Tim, Peter, John en Andrew daarnaast Martha getr met ene Elgersma en Jessie getrouwd met ene Hofman.

Van al deze kinderen is verder niets bekend. Omdat niet bekend is of hij al dan niet daar geboren is stel ik deze vraag hier maar zet hem ook in het forum van Amerika.

Wil Furrer-Kroes

Beste Wil,

Heb je al op "Familysearch" gekeken.

Daar wordt veel over dit gezin Kroese geschreven. Bv. bij de geboorte van dochter Dora wordt de moeder Alice Kroese vermeld, enz. enz.

Succes.

Met vriendelijke groeten,

c. schenk

Dag,

Op https://www.findagrave.com is ook wel het een en ander te vinden.

 

vr gr Harmke.

Harmke van der Meer

Deze vraag is tweemaal tegelijkertijd gesteld - eveneens op het forum N Amerika, waar veel meer antwoorden zijn te vinden, en er is overlap met bovenstaande antwoorden. LINK

Peter S

Beste Wil,

Van zoon Tim vind ik het volgende:

Hij wordt in Michigan geboren op 23-07-1899. Hij trouwt op 26-02-1925 met Johanna Zonneveld. Hij overlijdt in januari 1979.

Bij zijn huwelijk wordt de naam van de moeder (echtgenoot van Isaac Kroese) genoemd, te weten: Elsie Stap.

Met vriendelijke groeten,

c. schenk


Allen bedankt voor de vele aanvullingen.

Wil Furrer-KroesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!