stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Van der Horst Sint Oedenrode

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik ben op zoek naar meer informatie over Franciscus van der Horst X  Wilhelma Jacomijn van der Horst. Gehuwd te Sint Oedenrode op 24-4-1785. Met name de ouders van Franciscus (Francis) heb ik nog niet goed in beeld. Voor zover ik dit heb kunnen vinden zijn dit Gerardi (Gerardus) Henricus van der Horst en Lucia Joannes Raijmakers.

Zijn er onder u die mij verder kunnen helpen? Hier de link naar mijn website http://www.alblasserwaard-genealogie.nl/getperson.php?personID=I421170&tree=tree1

Fred Stuij

Genealogie Alblasserwaard

Francis van der Horst (relatie: Wilhelmina van der Horst), zoon van Geert van der Horst en Francijna Raaijmakers, overlijdt in Sint-Oedenrode op 7.1.1833.

G.Karssenberg

Franciscus van der Horst, zoon van Gerardus van der Horst en Lucia Joannes Raijmakers, wordt op 13.6.1757 in Breugel gedoopt. Getuigen: Matheus Raijmakers en Henrica Wilhelmus Mas.

G.Karssenberg

Janny Bijsterveld

Janny Bijsterveld

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-van-osch/I14883.php

Notities bij Franciscus (Francis) van der Horst

- in ovl-akte worden als ouders vermeld Geert van der Horst en Francijna Raaijmakers...

zie akten schepenbank St-Oedenrode (http://home.hccnet.nl/w.mosselaer):
Inventaris 191 jaar 1787 folio 551 Compareerde de heer Amandus Hendrikus de Lauwere medicine doctor woonende alhier. Dewelke heeft gevisiteerd het doode lichaampje van Petrus, zoontje van Hendrik van Geldrop dorps chirurgijn alhier, oud bijna ses jaaren. Leendert van Himbergen en Francis van der Horst bijde wonende alhier, hebben betuijgd, dat sij besig sijnde met een lindeboom om te hakken, staande alhier aan de straat, genoemde boom vroeger omswaaide dan men verwagt had, en het voorschreven persoontje daar omtrent speelende door her vallen van den boom, onder een tak van denselve boom is dood gebleven, sonder eenige tekens van leeven meer bespeurd te hebben.

Janny Bijsterveld

Kijk maar eens via "Google" naar: "Wilhelmina van der Horst" Sint-Oedenrode.

G.Karssenberg


Dank je wel janny

Genealogie AlblasserwaardPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!