stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » Gezocht stamboom Bernardus Budding Scherpenzeel

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.
Gezocht stamboom Bernardus Budding Scherpenzeel

Jannie v.Dijk

Google Bernardus Budding Scherpenzeel => eerste link

Dirk Claessens

Deze? Bernardus Budding overlijdt in Scherpenzeel op 27.2.1887.

Een tijdsaanduiding ontbreekt.

G.Karssenberg

Op de site van oudscherpenzeel staan uitgewerkte genealogieën 

joke andriessen

Beste Jannie, welkom op het stamboomforum. U vraagt om een stamboom van Bernardus Budding. Helaas hebben we geen kastje waar we hele stambomen uit kunnen halen. Op dit forum zijn een heleboel mensen actief, die proberen om te helpen zoeken naar gegevens van voorouders. 

Als u ergens vastloopt, kunt u hulp inroepen van de mede-leden op dit forum. Verstrek hierbij graag zoveel mogelijk informatie van de dingen die u al wel weet, zoals data, plaatsnamen en geloof. Dan kan er gericht geholpen worden met zoeken.

Groetjes, Bedet

Bedet

Hallo Jannie, het is terecht wat Bedet schrijft, geen onderzoeken op voorraad. Wel heb ik nog iets voor u kunnen vinden en wel:

Bernardus Budding overl. op 27-02-1887 te Scherpenzeel (werd ook al door G.K. aan gegeven) , maar deze hiergenoemde Bernardus was geboren op 22-07-1883 te Scherpenzeel. (bij overl. was hij 3 jr. en 7 mndn. oud).

Zijn ouders waren: Hendrikus Budding, geb. op 25-02-1850 te Scherpenzeel, akte nr.5, van beroep: boerenknecht, geh. op 18-11-1882 te Scherpenzeel, akte nr.6, met ene: Cornelia Vonk, geb. op 06-03-1862 te Rhenen, akte nr.23.

De ouders van de hierboven genoemde Hendrikus waren: Vader: NN. NN (onbekend) en Moeder: Hendrika Budding. Dus een ongetr. moeder.

Hendrika was geb. op 17-03-1824 te Scherpenzeel, akte nr.4.

De ouders van Hendrika (1824) waren: Albertus Budding, geb. te Woudenberg, overl. op 24-02-1881 te Scherpenzeel, akte nr.5, huwde op 10-05-1822 te Scherpenzeel, akte nr.2 met ene: Hendrikje (Heintje) Breunisse(n) overl. op 20-04-1855 te Scherpenzeel, akte nr.13. Albertus has als beroep: Wolkammersknecht.

De ouders van Albertus waren: Simon Budding en Cornelia Roffelaar (Droffelaar). geb. te Renswoude, Cornelia was eerder getr. geweest met ene: Peter van der Ploeg en later getr. met Simon op 21-11-1790 te Woudenberg. Simon is op 19-05-1836, te Woudenberg overl. akte nr.23.

De ouders van Cornelia waren: Cornelis Vonk en Geertrui van de Pol.,

Zie dit, als een voor zetje (als u niets had), anders mogelijk ter controle.

Succes

DHv. E.


Suggestie van joke andriessen hierboven even aanklikbaar gemaakt:

http://oudscherpenzeel.nl/wp-content/uploads/genealogie-pdf/Budding.pdf

MVG

HansPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!