stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland » Overlijden gezocht van Adrianus Gerardus Johannes van Etten, geb. 1911

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik ben op zoek naar o.a. het overlijden van mijn oom Adrianus Gerardus Johannes van Etten, geb. Rotterdam 17-12-1911, zn. van  Antonius Petrus van Etten en Francisca Petronella van Zwam.

Ik weet niet of hij gehuwd was en kinderen heeft gehad.

Bij voorbaat dank voor de hulp.

MvG

Alex

Alex Dragon 2

Pauwel

Hallo Pauwel,

Mijn dank voor deze gegevens. Het was mij bekend dat het gezin van Etten- van Zwam naar Antwerpen ging. Het gezin kwam na Antwerpen terecht in Rotterdam. Van Zwam overleed in 1915 te Rotterdam, haar weduwnaar overleed in 1963 te Rotterdam. Hij was na het overlijden niet meer hertrouwd.

Adrianus Gerardus Johannes van Etten, heeft bij mij weten, volgens mijn moeder (toen ze nog leefde) in Rotterdam gewoond. 

Alex Dragon 2

Pauwel

Ik heb mijn oom 1 of 2 keer in mijn leven ontmoet. Het laatste dat ik mij weet te herinneren dat mijn moeder sprak dat hij een cafe had in Rotterdam Noord.

Alex Dragon 2

Ik vind in Delpher een overlijdensbericht uit Rotterdam:

11 september 1972 F. Feenstra, vr v AGJ van Etten, 59 jaar.

Dit kan een hele andere meneer van Etten zijn, maar toch..... je weet nooit.

https://www.delpher.nl/nl/kranten/view?query="A+G+J+van+Etten"&coll=ddd&identifier=ddd%3A010957949%3Ampeg21%3Aa0241&resultsidentifier=ddd%3A010957949%3Ampeg21%3Aa0241

Bedet

In de 10-jarentafels 1903-1912 van Rotterdam kan ik de geboorte van Adrianus Gerardus Johannes van Etten niet vinden. Zie hier

Op de website van het Stadsarchief Rotterdam vind ik dat zijn oudere zus Petronella Johanna Maria van Etten (geb. 24-10-1910) op 23-11-1932 in Rotterdam trouwt met Reijer van IJperenburg. Zij is geboren in Oosterhout. Mogelijk is Adrianus Gerardus Johannes van Etten ook in Oosterhout geboren.

Johanna C.

Ik heb mijn oom 1 of 2 keer in mijn leven ontmoet. Het laatste dat ik mij weet te herinneren dat mijn moeder sprak dat hij een cafe had in Rotterdam Noord.

Dus is hij overleden na...?

Pauwel

Hij staat in Rotterdam wel degelijk op de kaart; 17-12-1911 te Oosterhout

Frank Fransz


Beste Frank,

Mijn dank voor de aanvullende gegevens.

Pauwel:

Ik vermoed dat hij na de jaren 80 moet zijn overleden. IK denk dat ik zijn PK of PL moet opvragen om echt duidelijkheid te krijgen.

Johanna C.

Zij is mijn oma, gehuwd met van IJperenburg (mijn opa).

Alex Dragon 2
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!