stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland » Persoonskaart aanvragen die in Amerika is overleden.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Is het mogelijk een persoonskaart van een persoon die in de jaren ´50 naar Amerika is vertrokken en daar in 2004 is overleden bij het CBG op te vragen? Ik wil graag weten wanneer zijn 2 dochters in Nederland zijn geboren. Kinderen zijn in 1947 en ongeveer in 1951 geboren, waarschijnlijk in Arnhem.

 

groeten vanuit Keulen,

Peter Peperkamp

peter peperkamp

Die kaarten liggen bij mijn weten niet bij het CBG. Er is een andere instantie waar de kaarten van geëmigreerden naar toe gaan, maar de naam is me ontschoten. Misschien te vinden met google of op de website van het CBG?

Annemarie57

26 juli 2015 al een keer gevraagd

Frank Fransz

@ Frank, wat alert.

Een paar links uit de oude berichten werken niet meer. Toch lijkt het me raadzaam om de volgende string nog even te plaatsen vanwege de uitgebreide toelichting die Dimitri Vlas hierin geeft.

https://www.stamboomforum.nl/genealogie/2/36554/0/pk_indien_vertrokken_verhuisd_overleden_in_het_buitenland

Bureau Vestigingsregister
Postbus 12620
2500 DL Den Haag

mvg-Ben

Ben Wegman

Voor de geboortedata van die dochters kun je wellicht ook even in de krant zoeken.

Zie dit voorbeeld: LINK

Jan Clavaux

Die bedoelde ik dus. Bedankt Ben. Nu maar hopen dat vragensteller er iets mee doet en de vraag over 3 jaar niet opnieuw stelt.

Annemarie57


ik wist dat ik deze vraag al een keertje gesteld heb, kon het alleen niet zo snel vinden, heb alles doorgelezen en weet nu tenminste wat ik moet of kan doen, bedankt nog voor alle antwoorden. :-))))

Peter

peter peperkamp
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!