stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Jan Sluiter / Sluijter van Campen eind 1500 te Zwolle

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik doe nogmaals een oproep: ik ben in mijn stamboom zoektocht naar de familie Sluiter te weten gekomen dat van begin 1600 tot eind 1800 mijn familie woonachtig was in Zwolle. 

Nu ben ik geëindigd bij Jan Sluiter / Sluijter van Campen (Kampen) (Kapitein?) die op 28/11/1613 is getrouwd met Willemken Willems. Jan Sluijter is zoon van Jan Sluijter(s) en Willemken Willems is dochter van Willem Willems. Ze woonden in de Dieserstraete. HW 28/11/1613 Trouwboek RBSO721 – blz. 215

Ik ben op zoek naar mensen hier die dezelfde naam onderzoeken en het bovenstaande herkennen in hun stamboom.

Misschien kan diegene mij dan verder helpen.

Alvast bedankt.

Hartelijke groet,

Rosanne Sluiter

Rosanne Sluiter

Misschien handig om bij hulp te gebruiken. Er is al veel geschreven over de familie Slui(j)ter uit Zwolle in een forumbericht van bijna 4 jaar geleden.

https://www.stamboomforum.nl/familienamen/2/47661/0 (oa veel aanvullingen van Martin over oa ene Jan Sluijter uit Campen, bericht van 23 februari 22.07 uur)

Bedet


Bedankt voor je reactie. Dat klopt. Dat is mijn zoektocht. Ik ben hier toen samen met Martin geëindigd en zoek nu verder. Vandaar dat ik opnieuw een zoekvraag heb opgesteld.

Rosanne SluiterPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!