stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » doopakte van joannes bosman, ca. 1779 Raalte-Boetele, Zwolle, RK

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik ben op zoek naar de doopacte van Joannes Bosman (ca 1779 in Raalte-Boetele). Ook wordt als doopplaats aangegeven Zwolle (Gelderland). Hij was Rooms Katholiek.

Hij was de zoon van Gerrit Arnoldusse Bosman (ca 1750 geboren ) en Christina Gerritsdr Meijerink( ca 1750 geboren)

Hij is overleden in Amsterdam op 7-8-1843. 

Hartelijk dank.

j. leijssenaar

Een gokje: volgens de "Index Trouwen 1756-1811" in Raalte (image 25) huwden in 1773 aldaar: Gerhardus Arents en Christina Gerards.

G.Karssenberg

Huwelijk Raalte op 30.5.1773: "Gerardus Arnoldi van Bosmans in Boetele met Christina Gerardi van Alenhuis in Boetele. Testibus Gerardo Joannis et Frederico Poppe - Boetele".

G.Karssenberg

Joannes is op 5.2.1778 in Raalte gedoopt: vader: Gerardus Arnoldus - moeder: Christina Gerardus aan Ruters Breedenbroek - getuige: Dina Arnoldus - Boetele.

G.Karssenberg

Dank u voor de doorgegeven bevindingen. Misschien kunt u mij verder helpen? Ik heb het huwelijk opgezocht, maar daar staat het nummer 356a/47 achter. Waar vind ik dan dat het huwelijk 30-5-1773 heeft plaatsgevonden? Ik heb van alles geprobeerd maar kom er niet achter.

Vast mijn dank. 

Jenny Leijssenaar

j. leijssenaar

Dat zal hier te vinden moeten zijn

Peter S


Ik heb de titel van dit bericht aangepast, zie de regels van dit forum :-)

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!