stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Doop Maartje Hendriks wed van Harmen Harms Putten

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding
Doop Maartje Hendriks wed van Harmen Harms Putten

Teunis hup

Waarom wordt er van de vraag al een raadsel gemaakt?
Is Putten de achternaam? Tijdsaanduiding?

G.Karssenberg

Sorry de hele vraag met alle bekende gegevens is achtergebleven

Teunis hup

Wel dit gevonden: Wigman Willems in O.T. met ene: Maartje Hendriks op 08-04-1764 te Putten, en tr. op 23-04-1764 te Putten, hij was J.m. onder Putten. Maartje was wed. van Harmen Harms, Image nr.185 (455).

Ook één kind gevonden, ged. op 27-01-1765 te Putten (Ned. Herv.), de naam wa Hendrikje Image nr.133 (455) De  ouders waren: W(i)egman Willemse en Marretie Hendriks.  (woonplaats: Helderbuurt !)

DHv. E.

Op de een of andere manier is de vraag niet overgekomen, ik zocht juist de geboorte van Maartje Hendriks en de namen haar ouders.

Teunis hup

Nu Teunis, omdat jij totaal geen aanvullende informatie heb gegeven, dus ook waar G. Karssenberg omvroeg, gaan we het één en ander zoeken, zodoende. Je zit zelf al vanaf 2008 op deze site, dan moet je toch wel weten, dat alleen met namen zeer moeilijk zoeken is. !!!

DHv. E.


Ik had een bericht gemaakt met een duidelijke vraagstelling met datums en plaatsen maar dat is op de een of andere wijze niet geplaatst vandaar deze onduidelijke discussie, ik denk dat ik het opnieuw plaats en het da duidelijk is.

Teunis hupPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!