stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Fam. van den Berg uit Den Haag

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Hallo! 

Even een hele lastige vraag. Ik ben al een hele tijd opzoek naar een aantal broers van mijn oma. Het is helaas niet mogelijk om ze via het internet te vinden... Ze zijn vanaf 1917 in Den Haag geboren, dus het is heel moeilijk om ook maar iets over ze te vinden. 
Met dit bericht hoop ik eigenlijk dat iemand een van deze namen herkent en ze toevallig kent of misschien zelfs ook familie ervan is! Dat is wel waar ik uiteindelijk naar opzoek ben. Het gaat om deze namen:

Jacob van den Berg    (overlijdensdatum/vrouw/kinderen?)
- 08 mei 1917, Den Haag
- ??????  

Johannes (Jan) Cornelis van den Berg    (vrouw/kinderen?)
- 29 maart 1921, Den Haag
- 05 december 1974, Den Haag

Johannes (Jaap) Marinus van den Berg    (overlijdensdatum/vrouw?)
- 27 september 1924, Den Haag
- ???????

Ouders: Johannes Cornelis van den Berg (1896-1961) & Margaretha Hendrika Vermeer (1893-1968)

Ik ben verder niet opzoek naar andere familieleden, want die heb ik zelf allemaal al. Helaas kon mijn oma (Maria Josephina van den Berg) niet veel vertellen over haar broers, zij was namelijk de jongste. Ik hoop hierbij meer informatie te komen weten en toch nog neven/nichten van mijn vader te kunnen vinden. 

Alvast heel veel bedankt voor het lezen van dit bericht en het helpen! 

Groetjes,
Cynthia Bril
 

Cynthia Bril

Als u deze link volgt, ziet u een kaart uit het bevolkingsregister van Den Haag uit de jaren 1913-1939. http://denhaag.digitalestamboom.nl/(S(jwg2uejnggqiidlmw521hegd))/scan.aspx?book=R&id=22407 Hierop staat het gezin Van den Berg-Vermeer. Maar mogelijk hebt u deze informatie al.

L. Loef

Hebt u al eens gezocht op www.delpher.nl?

L. Loef

Ik heb inderdaad die informatie al. Maar alsnog bedankt!
En delpher had ik ook al eens gekeken, maar er zijn zo veel mensen die van den berg heten dat ik na een tijdje gek werd van het zoeken...  

Cynthia Bril

Ik denk dat de aanvraag van een persoonskaart van Johannes Cornelis van den Berg  de meest complete oplossing zal bieden wat betreft o.m de evt echtgenotes van de zoons. http://cbg.nl/diensten/uittreksels-pkpl/

mvg-Ben

Ben Wegman


Ja dat weet ik, maar kan altijd via hier proberen. Als er uiteindelijk niks uitkomt is een persoonskaart inderdaad het enigste wat nog mogelijk is.

Cynthia BrilPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!