stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Begraafplaats Grietje Pekel

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Grietje Pekel, geboren 13-8-1890 te Hoogeveen, getrouwd 24-12-1915 met Hilbert Everts, overleden 07-05-1935 te Pesserdijk (Ruinen) acte 23.

Is er iemand die me meer over de begraafplaats kan vertellen van Grietje Pekel ?

Alvast bedankt en een vriendelijke groet

Ger Kattouw

Ger Kattouw

Deze rouwadvertentie vermeldt ook geen begraafplaats. link (linksonder).
Ook niet gevonden op zerken.nl of graftombe.nl.

Peter S

U kunt misschien het beste de gemeente aanschrijven met de vraag of het graf van Grietje Pekel (en/of van haar echtgenoot) nog voorkomt in hun database. Als haar graf inmiddels geruimd is zal dit wellicht niet het geval zijn. Het is meen ik niet ongebruikelijk dat een graf van 1935 nog bekend is bij de gemeente. Als dit graf er nog wel is, zal men U wellicht graag te woord staan, vooral als er geen rechthebbende meer van in leven is.

Als dit niets oplevert is het zaak het archief van de gemeente Ruinen te raadplegen. Meestal is een inventaris van een gemeente eenvoudig te vinden (bijv. via archieven.nl) maar daar kom ik zo niet uit. Oude registers van begraafplaatsen zijn in mijn ervaring doorgaands in zo'n archief (terug toten met in de 19de eeuw), en 1935 zou daar best onder kunnen vallen. Wat daar ligt, zal wellicht niet bij de gemeente liggen en v.v. 

Peter S

Dank je wel voor de advertentie

Ger Kattouw


Dank je Peter, ik ga er achter aan

Ger KattouwPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!