stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Familie Biever gezocht opgelost



Profiel afbeelding

Ik ben op zoek naar Jan Biever hij was getrouwd met Hermanna Alida Zoetbrood te Zwolle ondertussen gescheiden en heeft een zoon die in Nieuw Zeeland woont. Hermanna Alida Zoetbrood zou nog in Zwolle wonen. ik zoek deze voor de stamboom van de Fam. van der Gronden in Apeldoorn. Wie weet wat meer. Vrgr W. Oelemans

Oelemans - 11 dec 2017 - 11:57

Reacties rechtstreeks naar vraagsteller omdat het lijkt dat het om nog in leven zijnde personen betreft. 

@ Oelemans,

Gezien de privacyregels zoals die binnen dit forum gelden moet u voor de gezochte informatie gebruik maken van de publieke fora zoals linkedin, facebook, telefoongids, etc. En voor evt volgende nieuwe vragen: probeer uw onderwerptitel iets specifieker te maken. Vermeld tijd/tijdsperiode, plaats ed. Kijk evt een bij andere vragen.

mvg-Ben

Ben Wegman - 11 dec 2017 - 12:07

U zou evt. kunnen proberen contact op te nemen met de steller van deze vorige vraag over een (mogelijk andere) Johannes Biever. Deze andere discussie suggereert dat zij de familie Biever uitgebreid heeft onderzocht. Overigens is het ouderlijk gezin van H.A.Zoetbrood online in detail terug te vinden maar dit lijkt voor de vraag niet direct van belang.

Peter S - 12 dec 2017 - 09:20

Adres gevonden

Oelemans - 16 dec 2017 - 10:45


Rare reactie,,suggereert,,.... wat mag ik daar uit opmaken ....???

vr. groet Henriette

Weijtenburg Henriette1949 - 20 nov 2019 - 17:17







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu