stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » Familie Biever gezocht

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik ben op zoek naar Jan Biever hij was getrouwd met Hermanna Alida Zoetbrood te Zwolle ondertussen gescheiden en heeft een zoon die in Nieuw Zeeland woont. Hermanna Alida Zoetbrood zou nog in Zwolle wonen. ik zoek deze voor de stamboom van de Fam. van der Gronden in Apeldoorn. Wie weet wat meer. Vrgr W. Oelemans

Oelemans

Reacties rechtstreeks naar vraagsteller omdat het lijkt dat het om nog in leven zijnde personen betreft. 

@ Oelemans,

Gezien de privacyregels zoals die binnen dit forum gelden moet u voor de gezochte informatie gebruik maken van de publieke fora zoals linkedin, facebook, telefoongids, etc. En voor evt volgende nieuwe vragen: probeer uw onderwerptitel iets specifieker te maken. Vermeld tijd/tijdsperiode, plaats ed. Kijk evt een bij andere vragen.

mvg-Ben

Ben Wegman

U zou evt. kunnen proberen contact op te nemen met de steller van deze vorige vraag over een (mogelijk andere) Johannes Biever. Deze andere discussie suggereert dat zij de familie Biever uitgebreid heeft onderzocht. Overigens is het ouderlijk gezin van H.A.Zoetbrood online in detail terug te vinden maar dit lijkt voor de vraag niet direct van belang.

Peter S


Adres gevonden

OelemansPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!