stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Jacobus de Vries, horlogiemaker te Deventer.

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

-

Peter S

-

Peter S

vries

-

Peter S

hun huwelijk Jan en Wijnanda https://www.familysearch.org/ark:/61903/3:1:3QS7-89CH-3C91?i=512&cc=2037905

24 maart 1733 

vr.gr. Anne

vries

Heb de doopboeken NG Deventer in de periode 1770 - 1790  nauwkeurig nageplozen en van het echtpaar Albartus de Vries en Jenneken Gerrits van den Oldenbeeke naast de al bekende dochter Cornelia Maria dd. 30 januari 1774 ook nog gevonden: 15 december 1771 zoon Jacobus Jelles, maar  ook hier geen doopgetuigen.Van het tweede huwelijk van Albertus de Vries met Grietjen van Wijk geen enkele doop. Zou de zoon Jacobus Jelles de verwijzing naar opa Jacobus de Vries kunnen zijn? Zou mooi zijn, dit is de man naar wie ik op zoek ben! Maar de directe verbinding is nog niet gelegd.Immers in het testament van Albertus de Vries dd. 24 september 1779 is geen sprake meer van kinderen maar wel van de moeder van Albert: Trijntje Elias Wijngaarden en de moeder van zijn vrouw Grietjen van Wijk : Grietjen Otten, aan wie de goederen toevallen, als Albert en Grietjen vóór  hen komen te overlijden. 

Als iemand een verbinding weet te leggen tussen Jacobus de Vries en Trijntje Elias Wijngaarden  of een andere de Vries en Trijntje zou mj dat een lief ding zijn.!

frits niens

-

Peter S


-

Peter SPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!