stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte familienamen in NL » Antonius Bron en Hedwig Speckmann

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik zoek het mogelijke echtpaar Antonius Bron en Hedwig Speckmann die een dochter Willemke kregen op 24-2-1926 te Heerlerheide.

Inge

Hoe komt u aan uw gegevens?

JP Ouweltjes

Via via, dus ik heb niet veel om op af te gaan. 

Inge

Wat is er verder bekend over Willemke?

JP Ouweltjes

Inge

In het  "Limburgsch Dagblad" van 26.3.1925 wordt ook melding gemaakt van de geboorte van een dochter uit het echtpaar Bron - Speckmann.
In Heerlen.

G.Karssenberg

Het zelfde had ik ook al gevonden, o.t.w. Een Willemke Bron, geh (?) met ene Johannes Hubertus Poels waren bij de overl. aangifte van hun zoon Antonius Josephina Poels, was geb. te Venray, overl. op 20-03-1952 te Venray, akte nr.55, Image nr.30(108). De overledene was 3 mnd. oud, dus geb. ca.1951/1952 te Venray. En de hier genoemde: Johannes Hubertus Poels was bij het overl. in 1952, 29 jrn. oud, dus geb. ca.1923.

En Hedwig Speckmann lijkt mij typisch Duits. En Heerlerheide is een "STADSDEEL" van Heerlen. En ik denk dat de meeste informatie nog niet openbaar is!!

DHv. E.

@DHv. E.: Ik denk dat het echtpaar Bron/Speckmann rond de eeuwwisseling geboren is en voor 1925 getrouwd is, dus die gegevens zouden ruim openbaar moeten zijn.

Speckmann klinkt Duits van oorsprong maar dat kan kan ook 2 eeuwen geleden zijn natuurlijk.

De gegevens die u noemt komen uit de link die ik eerder poste.

Inge

Ik denk, dat je er naast zit, ik heb de informatie van een andere site. dus niet meteen denken, dat heb van u bron. En een deel van de gegevens kunnen dan wel net openbaar zijn (100/75/50) , maar nog niet verwerkt. Ik hoop dat u dat snapt.

DHv. E.

Oh dat maakt me niet uit hoor, ik vind het al heel fijn dat u meezoekt!

Inge

Huwelijken Heerlen uit de jaren '20 zijn in te zien [link]. Tafels ontbreken echter dus dat wordt een flinke klus.

JP Ouweltjes

Ja ik zag zo snel eventjes bijna 650 pagina's alleen al voor 1924..

Haha, nou misschien als ik ooit met pensioen mag.

Inge

En Inge, mijn informatie komen o.a. via de site van:"OPENARCHIEVEN". Het is zo makkelijk om iemand te beschuldigen, ik zou zeggen succes.

DHv. E.

@DHv. E.: Ik ga er maar even van uit dat u niet heeft gelezen wat ik eerder poste, maar fijn dat u nog even de bron Openarchieven aanhaalt.

Inge


@DHv.E: Ik denk dat Inge zich heeft vergist. Maar van beschuldiging is volgens mij geen sprake, eerder van een onjuiste inschatting.

JP OuweltjesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!