stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » overlijden Clara/Klara Joseph Israels na 1821

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik zoek de overlijdens acte van Clara/Klara Joseph Israels, geb. 1870 in Leeuwarden. Zij huwt 11 8 1816 in Leeuwarden Martinus Andries Levie Meijers , die in 1821 overlijdt. Daarna vertrekt zij naar Amsterdam en sindsdien bij mij spoorloos.

Chaim Caran

Overlijdens van Amsterdam al nagelopen ? Die staan volgens mij namelijk nog niet op wiewaswie.nl.

Via zoekakten.nl kun je wel op familysearch.org de tienjarentafels overlijden van Amsterdam raadplegen (en daarna zo nodig de akte erbij zoeken).

karel honings

Ik heb even snel gekeken in de 10 jaren tafels t/m 1852 en niets gevonden. Maar wellicht heb ik haar toch over het hoofd gezien. Mogelijk staat Joseph niet als haar tweede voornaam vermeld.

mvg-Ben

Ben Wegman

Geboren 1870, gehuwd in 1821. Daar klopt iets niet. Wat is het geboortejaar? Hoe heetten haar ouders?

L. Loef

Het jaartal 1870 is - natuurlijk - een tikfout. Dat moet 1770 zijn.
De huwelijksakte in Leeuwarden op 11.8.1816 is op image 115 te vinden.
​Clara Israels is een dochter van Joseph Israels en Hanna Zadok.

G.Karssenberg

L. Loef

Inderdaad  tikfout, geboortejaar 1770-1771. Haar ouders waren Joseph Israel en Hanna Zadok , die moeder had waarschijnlijk de familie naam Cohen, dat ik hoop bevestigd te zien in de overlijdens acte. De huwelijks acte in Leeuwarden is mij bekend , het gaat mij erom haar overlijden te vinden.

Chaim Caran


In WieWasWie vind ik een Zadok Joseph Blok. Hij was een broer van Clara Joseph Israels. Misschien levert zoeken op de achternaam Blok iets op.

Johanna C.Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!