stamboomforum

Forum logoGezochte namen in NL » Verbinding gezocht Jan en Hendrik Kuster, geb ca1756 omg Arnhem/Driel/Elden

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik ben uitgekomen bij Jan Kuster, geb. ca. 1784 in (mogelijk) Oosterbeek die trouwt met Elisabeth van den Heuvel (ouders Hendrik, en Cath.vd Kolk -ook daar heb ik verder geen informatie meer van). Deze Jan zou als ouders hebben: Hendrik Kuster en Catharina Dillessen, maar daar kan ik niets over vinden.

Ik heb wel een Hendrik -geb.1756- die qua leeftijd de vader zou kunnen zijn, maar ik kan geen bewijs vinden:
https://www.genealogieonline.nl/families-van-der-kemp-en-voorgeslacht/I68941.php

Heeft iemand een ingeving?

An Anderiesen

Jan Kuster, landbouwer, 66 jaar, zoon van Hendrik Kuster en Catharina Dillessen, echtgenoot van Elisabeth van den Heuvel, overlijdt in Arnhem op 15/16.12.1851.

G.Karssenberg

Elisabeth van Heuvel, 75 jaar, dochter van Hendrik van Heuvel en Catharina van der Kolk, overlijdt in Arnhem op 25/26.12.1860 - ze is weduwe van Jan Kuster.

G.Karssenberg

Dat klopt, dank, daar had ik de ouders ook vandaan, maar waar die vandaan kwamen en of ze meer kinderen hadden en of er voorgeslacht bekend is, daar ben ik vooral benieuwd naar.

An Anderiesen

In www.wiewaswie.nl zijn gegevens te vinden van minstens zes kinderen van Jan Kuster en Elisabeth van den Heuvel (Johan August, Catharina, Derk, Egbert Willem, Anthonie Johannes  en jan Hendrik).

G.Karssenberg

Beste G. Karssenberg, die heb ik ook allemaal, het gaat ook niet om hun nageslacht, maar om hun vóórgeslacht. De ouders (en hun kinderen, dus broers en zussen van Jan en van Elisabeth) en de grootouders.

An Anderiesen

Jan Kuster is in Arnhem (Ned. Herv.) gedoopt op 5.6.1785 als zoon van Hendrik Kuster en Catrina Willemsen. Image 873.

G.Karssenberg

Image 675 Arnhem (Ned. Herv. - trouwen 1694-1794): huwelijk op 30.4.1784: Hendrik Koster, J.M. van en wonend in Driel, met Catharina Willemse, J.D. van Keppel en wonend alhier.

G.Karssenberg

Die was ik ook al ergens tegengekomen... dus dan is Dillesen gewoon een schrijffout en moet het Willemsen zijn. Dat schept weer perspectief. Bedankt hiervoor.

An Anderiesen

Kerkelijke gemeente:
 

Arnhem

Kerkelijke gezindte:
 

Nederduits Gereformeerd

Overige personen:

Ruth Janssen

Opmerking: wedr. van Anna Catharina Cornelissen, van en won. Ah., gehuwd met Willemse, Catharina. wed. van Hendrik Custer, van Olden Keppel, won. te Ah. bg's vrouw overleden, geen kinderen, bd. magesch. getoond aangaande onmondig kind
Toegangsnummer:
 

0176

Inventarisnummer:
 

142 

Harry Peters

O, weer een aanknoping. Staat er ook bij welk jaar/datum? Hadden ze dus maar één kind?

An Anderiesen

Ruth Jansen, wagenmaker, 65 jaar, echtgenoot van Catharina Willemsen, overlijdt in Arnhem op 26.5.1818.

G.Karssenberg

Catharina Willemsen, 81 jaar, overlijdt in Arnhem op 13.2.1830.

G.Karssenberg


Catharina Willemsen woonde bij haar overlijden aan de Steenweg naar Sonsbeek - aangever Jan Kuster, 44 jaar, haar zoon - image 211.
​Het overlijden van Ruth Jansen  wordt aangegeven door zijn stiefzoon Jan Kuster, 32 jaar, koopman in aardewerk, buiten de Velperpoort - image 223.

G.KarssenbergPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!