stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Tisserant gevonden poezieboekje



Profiel afbeelding

Hallo een tijd geleden  vond ik  ergens een Poezie album  van Dinie Tesserant geboren  te Amsterdam  1934 weet iemand misschien  nog of ze nog  leeft zodat ze haar oude poezie boekje weer kan  krijgen .

Groetjes Anja van der Sleen Benjamins ps ik  onderzoek  de families Benjamins Duinkerken en  Lichtendonk

Anja Benjamins - 22 jan 2018 - 23:40

Misschien is dit Dina Tisserant (typefout in de vraag maar niet in de titel van dit item)? Een persoonskaart te Amsterdam is geblokkeerd i.v.m. privacy (link). Wellicht een dochter van Edouard Tisserant en Sijbilla Wilhelmina van Duren, wiens kaart wel te zien is hier. Daar staat niet alleen op dat ze op 21.3.1955 is uitgeschreven, maar er staat ook een broer van haar bij - zie verder nog een kaart van de moeder hier.

Peter S2 - 23 jan 2018 - 07:52

Hallo  Hier al  heel  blij mee moet hetzelfde meisje zijn dit zijn haar ouders...misschien  nog een kansje  dat  ze nog  leeft heel erg bedankt  hopelijk  weet verder iemand nog iets  

groetjes ANja

Anja Benjamins - 23 jan 2018 - 17:47

Haar bovengenoemde broer kan ik evenmin terugvinden. Verdere familie blijkt wel uit deze inschrijving van de grootvader, eveneens Edouard Tisserant: er was nog een tante van de gezochte persoon, Marie Tisserant, gehuwd te Amsterdam met Bernard van der Sluys (hij geb. in 1910 te Utrecht) – mogelijk heeft zij boeken geschreven (maar in het Spaans?), zie Google. Haar rouwadvertentie staat hier met een adres, in 1984. Mogelijk zoeken naar meer recentere informatie over B. van der Sluys indien dit adres te oud blijkt?

Peter S2 - 23 jan 2018 - 21:23

Super  kan  ik toch  weer verder zoeken zou  leuk zijn  als we haar vinden,  vond wel  een scheiding  maar dat  bleek  haar opa en oma te zijn...en  een  van  haar  ouders wonende aan de zussenkade en later aan de Kanaalstraat..Haar pa geboren in  Parijs en haar moeder in Oss...super zoek  ik  nu verder op tante ...ook al op facebook  gedeelt zou  zo  jammer zijn als ze niet gevonden wordt als ze er nog is teminste er  zitten  ook  nog  3 foto s bij  m

aar lukt  me  niet  hier te delen ...bedankt voor het  zoeken  heeft u  nog wat hoor ik  het  heel  heel  graag

Anja Benjamins - 23 jan 2018 - 21:49

De persoonskaart van het gezin van der Sluijs - Tisserant is hier, met details van de kinderen. Aub de details van die kinderen niet expliciet op dit forum zetten.

Peter S2 - 23 jan 2018 - 22:32

Super ....hier  kan  ik  verder mee thanks top 

Anja Benjamins - 24 jan 2018 - 00:13

Tisserant ...nog steeds Dinie of  Dinie  niet  gevonden  jammer

Anja Benjamins - 5 feb 2018 - 23:10

Heb je nog (klein-) kinderen van het echtpaar van der Sluijs - Tisserant kunnen vinden met bovengenoemde persoonskaart (dat zou toch moeten lukken) of wisten ze ook niets? Dat lijkt me de meest naaste familie afgezien van de eveneens vermiste broer.

Peter S2 - 5 feb 2018 - 23:16


Nee geen familie gevonden jammer

Anja Benjamins - 5 feb 2018 - 23:42







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu