stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland » Weltak

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Luciën Robert Weltak is op 10 oktober 1923 in Paramaribo (Suriname) geboren en op 87-jarige leeftijd op 3 augustus 2011 overleden in Amsterdam. In 1946 is hij getrouwd met Wilhelmina Maria Makkus (1922-1992). Zij kregen 5 kinderen.

Wij zijn op zoek naar nakomelingen van Luciën Robert Weltak

Klaas Kramer

Jan Clavaux


overledene: Weltak, Lucien Robert
geboortedatum:10-10-1923
datum overlijden:03-08-2011
datum crematie:09-08-2011
geboorteplaats:Paramaribo
woonplaats:Amsterdam
begraafplaats:De Nieuwe Ooster
asbestemming:verstrooien op zee (met bericht)
jaar van overdracht:2013

Er is een persoonskaart aanwezig bij stadsarchief Amsterdam. Je kunt o.m met bovenstaande gegevens openbaarmaking aanvragen bij stadsarchief. http://info@stadsarchief.amsterdam.nl. t.a.v Peter Kroesen

Uitsluitend reproducties van archiefkaarten van overleden personen en personen meer dan 100 jaar geleden geboren worden online geleverd. Is levering van de kaart geblokkeerd en kunt u met schriftelijk bewijs aantonen dat de kaarthouder inmiddels overleden is, dan kan de beperking worden opgeheven. Ongeveer een week later kan de reproductie van de kaart via de Archiefbank beschikbaar zijn. Reproducties van documenten met betrekking tot personen waarvan niet is vastgesteld dat ze zijn overleden worden in het Stadsarchief ter inzage gegeven op vertoon van schriftelijke toestemming en een identiteitsbewijs van betrokkene. U volgt dan de procedure: Inzage niet openbaar archief. Betreffen de documenten uzelf, neem dan een identiteitsbewijs mee bij uw komst naar het Stadsarchief.

mvg-Ben

Ben Wegman
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!