stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Gezocht dopen van Cornelia Croes en Jan Francis Croes. Amsterdam ca 1747

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Nog een snippertje uit de archieven van 't Boompje: onder 1.2.5: pastorale aktiviteiten, dagboekje van pater Joannes Mons link waarin het huwelijk ook is vermeld, maar de naam van bruidegom is veranderd van Willem in Francis en is de achternaam slecht te lezen.

Enfin, het is maar een kleinigheid, maar de vraag is wat er verder nog is (bijv. de voorleesboeken van 't Boompje maar daarin is het lastig zoekn naar data). Ben benieuwd wat U nog kunt vinden ter plaatse. Succes.

Peter S2

Dankje wel Peter. Ik zal al de info nader gaan bekijken. Helaas heeft de griep mij geveld dus veel puf heb ik nu niet om het vandaag uit te zoeken.

Wel griepinjectie gehad maar kennelijk de verkeerde. Had geen garantie. Ik heb sinds kort begrepen dat garantie alleen op stofzuigers is.

Fijn weekend allemaal. Gr Karst

Karst

Volgens mij zijn de kinderen Jan Francis en Cornelia kinderen uit het eerdere huwelijk van Maria Anna van Ratinge met Petrus Stoeber.

Wil Furrer-Kroes

Hallo Will,

Zo te zien is dat inderdaad het geval. Voor mij is het nu duidelijk en zal ik de lijn Croes niet verder terug zoeken.

Hartelijk dank voor je reactie

Vrgr Karst

Karst

Karst ik ben alleen nieuwsgierig wat jij wellicht van de voorouders van Willem Croes gevonden hebt.

Ik weet alleen dat hij uit Nijmegen komt en ondanks dat het niet vermeld staat bij dit huwelijk wellicht de eerste maal in Nijmegen getrouwd was met  Anthonette de Groot. Het kan natuurlijk ook altijd nog een andere Willem zijn die daar getrouwd is. Er zijn zoveel Croesjes die Willem heten.

Je zou me alleen al helpen als ik de namen was zijn eventuele ouders mag weten.

Verder succes met je zoektocht. www.uitwelkebeker.nl

Wil Furrer-Kroes

Hallo Will,

Ik hoop dat ik het nog heb. Morgen zal ik voor je kijken. Mocht ik het niet meer in mijn bestand hebben dan weet ik wel hoe ik het kan opzoeken in de archieven. Ik weet zijn voorouders, dus even geduld. Ik stuur je als ik alles heb je een persoonlijk bericht.

Vr gr Karst

Karst


Karst

ik wacht  rustig af, deze mensen lopen immers niet meer weg.

Wil Furrer-KroesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!