stamboomforum

Forum logoFora » Gezochte en onderzochte familienamen in Nederland » Gezocht dopen van Cornelia Croes en Jan Francis Croes. Amsterdam ca 1747

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Hier trouwens nog de trouwinschrijving van Jan Francis Croes in 't Boompje, 22.5.1768, getuigen Joa Meurs en Gerrit Wessels. [En nog dank aan Willem Hak voor de uitleg hoe deze link te plaatsen.]

Peter S2

Peter. Ik kan de link op mijn tablet niet openen. Moet dan registreren. Ik zal morgen de orginele akte via zoekakten opzoeken. Komt goed. Die Gerrit Wessels zou dan weleens de man van Cornelia Croes zijn.

Thanks Karst

W.K.S.

Dat kan aan browserinstellingen liggen. Het lukt mij alleen met Internet Explorer.

Peter S2

Top Peter. Het geeft wel aan dat Jan Francis echt wel hoort bij Cornelia. Even los van wie de vader is.

W.K.S.

Nog een snippertje uit de archieven van 't Boompje: onder 1.2.5: pastorale aktiviteiten, dagboekje van pater Joannes Mons link waarin het huwelijk ook is vermeld, maar de naam van bruidegom is veranderd van Willem in Francis en is de achternaam slecht te lezen.

Enfin, het is maar een kleinigheid, maar de vraag is wat er verder nog is (bijv. de voorleesboeken van 't Boompje maar daarin is het lastig zoekn naar data). Ben benieuwd wat U nog kunt vinden ter plaatse. Succes.

Peter S2


Dankje wel Peter. Ik zal al de info nader gaan bekijken. Helaas heeft de griep mij geveld dus veel puf heb ik nu niet om het vandaag uit te zoeken.

Wel griepinjectie gehad maar kennelijk de verkeerde. Had geen garantie. Ik heb sinds kort begrepen dat garantie alleen op stofzuigers is.

Fijn weekend allemaal. Gr Karst

W.K.S.
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!