stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » relatie familie Mostert en familie Van Dijk

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Dit bericht is bestemd voor de heer of mevrouw Mostert

Geachte heer, mevrouw Mostert,

Doende met enig uitzoekwerk naar de historie van mijn ouders ben ik uw naam: Mostert, tegengekomen. In uw historie zie ik onder andere de naam Pieter van Dijk staan. Deze naam kom ik ook tegen wanneer ik terugzoek in de historie van mijn vader Gerrit Theodorus van Dijk. Via zijn vader Theodorus Jacobus van Dijk [getrouwd met M.C.Worst], zijn opa Abraham van Dijk [getrouwd met M.C. Rozenhart], de vader van Abraham eveneens genoemd Abraham van Dijk [getrouwd met L. Veenman blijkbaar], kom ik uit bij de vader van hem Pieter van Dijk [getrouwd met S v d Horst blijkbaar]. Deze laatsten zouden 8 kinderen hebben gehad.

Nu wil het toeval dat ik de naam Mostert ken van vroeger. Ik kan me niet meer herinneren in welke context maar ik weet dat er over en weer bezoeken waren en dat de naam genoemd werd door mijn ouders [Gerrit Theodorus van Dijk en Kornelsien Trijntje Bons, beide geboren in Brunssum en overleden].

Zijn dit voor u eveneens bekende namen? Of zit ik in de historie geheel op het verkeerde pad?

Hoor zeer graag van u.

Reden is dat ik nagenoeg niets weet over ons familieleven omdat wij een hele kleine familie waren waarbij de vader van mijn vader, dus Theodorus kacobus van Dijk november 1920 is overleden waardoor mijn vader hem nooit gekend heeft: mijn vader was slechts een 9 maanden destijds toen hij zijn vader verloor. De  moeder van mijn vader [oma Van Dijk-Worst] heb ik nooit gekend:zij is 1948 overleden.

Met vriendelijke groet, Carin van Dijk

Caren van Dijk


In de Genealogie Mostert komen maar liefst 15 personen voor met de naam Pieter van Dijk, dus mogelijk is er gewoon sprake van toeval.

Zie hier: https://www.genealogieonline.nl/en/genealogie_mostert/personen.php?familienaam=DIJK%2C+van&pagina=16

Mocht u desalniettemin contact willen opnemen met de heer Mostert, dan hoeft u allen maar HIER te klikken

Jan ClavauxPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!