stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » van den Bos Abraham Jansz

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ben op zoek naar nakomelingen van van den Bos Abraham Jansz geboren 1759 overleden  1805  en zijn opa of overgrootvader Boon Dircsz van den Bos Waarschijnlijke huwelijksdatum (jaar ) 1565

J.w.van den Bos

Uit uw vraag blijkt dat u nakomelingen zoekt? Tussen de jongste generatie die u plaatst en heden zit ook nog eens 250 jaar. Kunt u niet beter terugwerken van de huidige tijd naar het verleden?

mvg-Ben

Ben Wegman

Bos Abraham Jansz was gehuwd met Cooijmans Jannetje geb 1755 overl 1845 zoon of kleinz Barend van den Bos geb 15-02-1828

J.w.van den Bos

Hier wat "vastigheid"

Bruidegom Joannes Hendrikse
Geboorteplaats Leidschendam
Leeftijd 26
Bruid Aaltje van den Bosch
Geboorteplaats Zoetermeer
Leeftijd 27
Vader van de bruidegom Jan Hendrikse
Moeder van de bruidegom Cornelia van Noord
Vader van de bruid Abraham van den Bosch
Moeder van de bruid Jannetje Cooijman

Datum 08-05-1812
Gebeurtenisplaats Leidschendam

Jan Clavaux

Daar ben ik mee bezig maar stuit in mijn directe familie al op een probleem, mijn vader is Johannes Gerardus van den Bos en was gehuwd met Mulder elisabeth Johanna uit dat huwelijk zijn 3 kinderen geboren  een dochter en twee zonen mijn broer  zie ik geb 1929 overl 1960 mijn geb datum is 01-03-1937 en er staat 11-03-1937 en mijn oudere zus kom ik niet tegen Ook op de kwartierstaat kom ik alleen mijn broer tegen.

J.w.van den Bos

Zie een eerdere vraag https://www.stamboomforum.nl/familienamen/2/61700/0/bos_abraham_jansz_van_den_geb1739_overl1805_huwelijks_partncooijmans_jannetje_geb1755_overl1845

Hebt u de link die Karssenberg toen gaf inmiddels gebruikt? 

Ik begrijp dat stamboomprogramma's en sommige zoekprogramma's werken met achternaam, voornamen, voorzetsel ed. Toch leest het voor mij prettiger als de volledige naam achter elkaar vermeld wordt. Dus Abraham Jansz van den Bosch.

Kunt u een referentie geven betreffende de informatie die niet klopt? Zijn dat gegevens uit het bevolkingsregister of gegevens van een site?

"Johannes Gerardus van den Bos en was gehuwd met Mulder Elisabeth Johanna uit dat huwelijk zijn 3 kinderen geboren  een dochter en twee zonen mijn broer  zie ik geb 1929 overl 1960 mijn geb datum is 01-03-1937 en er staat 11-03-1937"

mvg-Ben 

Ben Wegman

Een beetje intensiever kijken op Genealogieonline (bijv bij mijn gegevens in Genealogieonline Genalogie van den Bos(1) had deze diskussie al lang op kunnen lossen. Boon Dirksz hoort bij een heel andere tak dan Abraham Jansz !!

mvgr

Arie van den Bos

Arie van den Bos


Arie van den Bos, Willem Hak,Ben Wegman

Alvast bedankt voor jullie informatie en hulp om mij verder wijs te maken waar en hoe ik moet zoeken

Ben pas enkel maanden echt bezig om mij er in te verdiepen,maar moet nog veel leren

Nogmaals bedankt

J.W.van den Bos

J.w.van den BosPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!