stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Nageslacht echtpaar Niepoort - van Ommen, gehuwd Utrecht 1904

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Ik ben benieuwd of het echtpaar Gerrit Hendrik Niepoort en Alida van Ommen, getrouwd Utrecht 14-4-1904, nog nageslacht heeft gekregen.

Gerrit is geboren Rotterdam 7-9-1875 en overleden Nieuwkoop 18-6-1063. Alida is geboren in Kampen 18-7-1880 en overleden Nieuwkoop voor 3-2-1969. Het voorgeslacht van beiden is bekend. Ik zoek dus uitsluitend eventuele kinderen van dit koppel.

niepoort

Ze zijn nogal eens verhuisd, volgens Delpher. Utrecht, Rotterdam, Breda, Etten-Leur...

Jan Clavaux

Off-topic, er is een kaart met pasfoto van hem in het signalementenregister te Amsterdam (link).

Peter S2

Ter aanvulling op Willem's lijstje: gezinskaart te Rotterdam (link), ze kwamen in 1911 van Utrecht. In Utrecht is het bevolkingsregister online doorzoekbaar, dus evt. deze treffers nalopen. Edit: Voor de duidelijkheid, op de Rotterdamse gezinskaart staan ook geen kinderen vermeld.

Peter S2

Probleempje is dat je voor het BR Utrecht wel moet weten in welke wijk en welke straat iemand wwonde. Overigens denk ik dat ee geen kinderen waren want dan hadden ze wel op de Haagse gezinskaart gestaan.

niepoort

Leuk trouwens dat er een pasfoto van hem online staat

niepoort

Probleempje is dat je voor het BR Utrecht wel moet weten in welke wijk en welke straat iemand wwonde.

Zoeken in BR Utrecht in die tijd is zo gepiept: de link hier nogmaals. Elke treffer geeft het bladnummer aan, welke rechtsbovenaan elke scan staat.

Peter S2

Ik wilde via zoekakten in het BR kijken en dat is zondef adres onbegonnen werk. Dank voor de link. Zo te zien geen kinderen dus

niepoort


BedetPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!