stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Graf/crematie van overledenen niet kunnen vinden of akte overlijden

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Hallo.

Ik heb hier eerder al vragen gesteld over mijn opa: Arend Niezen en in huwelijk met Cornelia van Bruggen in Utrecht.

Misschien is er heden nieuw licht te werpen op mijn volgende vragen:

1. Arend Niezen, geboren 02-09-1915 te Nieuwe Pekela en overleden 15-12-1974 te Utrecht.

Met als ouders Geert Niezen x Janna Zijlstra. Gehuwd geweest met Geessien Groenhof, Linda Ida Dietze te Duitsland en terug in Nederland met Cornelia van Bruggen. 

A.U.B niet verwarren met Arend Niezen geboren 20-11-1915 te Oude Pekela en overleden 03-12-1973 te Oude Pekela en aldaar ook begraven.

Op verschillende sites worden deze twee wel eens verward.

Ik wil graag weten of ik akte van overlijden en eventueel graf en begraafplaats kan vinden. Of was hij gecremeerd? Via online begraafplaatsen en graftombe en ook Utrechtse archieven kan ik niet veel vinden. Ook niet via wiewaswie. Ook niet via Delpher kranten. 

 

2. Cornelia van Bruggen. Geboren 06-02-1902 te Utrecht. Overlijden onbekend. Zoals boven genoemd gehuwd geweest met mijn opa Arend Niezen. 09-06-1951 te Zuilen, Utrecht. Haar vader is onbekend. Moeder: Antonia van Bruggen. 1873 - 1922. Cornelia: eerder gehuwd geweest met Leendert Beerthuijzen. Misschien met in 'nog' levende kinderen met Leendert. 

Mijn vraag hier: Overlijden Cornelia van Bruggen en eventueel waar begraven? Overlijden Leendert Beerthuijzen? En zou mooi zijn als ik in contact zou kunnen komen met kinderen van Cornelia van Bruggen en Leendert Beerthuijzen, mochten er kinderen uit die huwelijk zijn ontstaan. 

Ik heb mijn opa nooit gekend. Kan zijn, dat de graven er niet meer zijn en geruimd of crematie. Ik weet niet of het in die tijd ook gebruikelijk was om te cremeren. 

 

Ik hoop op enige duidelijkheid en info en alvast bedankt voor het zoeken. 

Tot zover heb ik zelf al veel gezocht op graftombe, online-begraafplaatsen, wiewaswie en delpher en Utrechtse archieven en ook bij andere eventuele bronnen. 

 

Alvast bedankt voor het meedenken en helpen.

 

Mvg Arie. 

Arie Niezen

Een persoonskaart van mijn opa Arend Niezen heb ik al in bezit en ook de duidelijke gegevens op brief van een notaris, wie zijn ouders waren en echtgenotes in die tijd en ook zo geboorte, ouders en overlijden te Utrecht, data en adressen waar hij heeft gewoond.

Arie Niezen

Cornelia van Bruggen was in ieder geval geen weduwe geworden van Leendert Beerthuijzen of Beerthuyzen, ze gingen scheiden in 1948 te Utrecht. 

Arie Niezen

Overleden in dec. 1974 betekent dat dat 43 jaar geleden is. De akte van overlijden zal derhalve nog niet on-line te vinden zijn; die wordt pas na 50 jaar openbaar.

L. Loef


crematie in 1974 lijkt me zeer wel mogelijk. Mijn opa werd in 1977 gecremeerd en was zeker niet de eerste.

Annemarie57Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!