stamboomforum

Forum logoGezochte familienamen in NL » Sterfdatum Josephus Johannis (Johannes)) Raff gezocht in Vlaardingen

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

 Ik heb nu zowat de hele familie Raff uit Vlissingen in kaart gebracht. Het gaat om een aparte familie die niets te maken heeft met andere buitenlandse families met dezelfde naam. Deze familie is dat in wezen ook, het gaat om de afstammelingen van Augustinus Raff, een Italiaan die in de achttiende eeuw in Vlissingen terecht kwam. Van één achterkleinzoon, Josephus Johannis, geboren op 28 oktober 1828 heb ik echter nog steeds geen sterfdatum gevonden. Wel heb ik ergens zien staan dat hij nog in 1899 voor de derde keer is getrouwd, dus dan is hij nog in leven. Hij trouwt dan in Vlaardingen. Ik heb gezocht, maar het is moeilijk zoeken in Vlaardingen online. Niet alle burgerlijke standen doen mee met WieWasWie. Mijn vraag is dus aan iemand die daar woont en makkelijk kan zoeken omdat die daar zelf toch even moet zijn om voor mij de sterfdatum van Josephus Johannis (Johannes) op te zoeken. Wel heb ik de sterfdatum van de gelijknamige kleinzoon gevonden in Delpher. (1977)

Nienke Oudbier-Wiarda

Wellicht even de vader en moeder van gezochte Josephus vermelden en zijn huwelijken. Zoekt zowel online als offline een stuk gemakkelijker.

RoberT

Josephus Johannis Raff trouwde op 10 augustus 1899 in Vlaardingen met Maria Noordhoek. Zie hier voor de huwelijksakte. 

De ouders van Josephus Johannis Raff zijn: Augustinus Dominicus Raff en Johanna Catharina Leendertsen. 

In de 10-jarentafels overlijden 1893-1902 en 1903-1912 van Vlaardingen op ZoekAkten komt het overlijden van J.J. Raff niet voor.

Johanna C.

Precies. In tegenstelling tot de genoemde namen van de ouders bij mijn betovergrootmoeder Johanna Carolina, zijn dit de juiste namen.

Dat hij in Vlaardingen was getrouwd, had ik al gevonden. Ik zoek nu de sterfdatum.

Nienke Oudbier-Wiarda


Josephus Johannis Raff is op 7 januari 1913 in Vlaardingen overleden (aangifte 9 januari, akte 7). Zie hier voor de overlijdensakte.

Johanna C.Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!