stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Reinier Armand Zimmermann



Profiel afbeelding

Ja jij hebt het duidelijk gemaakt die zoon waar ik het over had heette John Ingram klopt helemaal. Voor ons Oom John Ingram. Dat was van haar eerste man en ik denk dat hij dan van 1936 was want hij was dan ong. 10 jaar ouder dan ons en dat kan kloppen. Ja John Ingram is juist. William Johon of John William was een zoon van Mathilde en Willem daar kwamen wij ook over de vloer en die was ouder dat klopt en dat was een echte broer van mijn schoonmoeder. Nou jij hebt het geheim van Klein (voor mij en mijn man wisten het niet waar het vandaan kwam) opengegooid geweldig dit. Jeetje ik sta hier toch even van te kijken en vind het heel leuk. En Han wat hebben die mensen een hoop moeten ondergaan in de oorlog. Oma Klein is overleden in Capelle d.d. IJssel zover ik weet. Ik dacht als we naar haar gingen dat het in Rotterdam was??

osinga - 30 sep 2019 - 09:22

Han ik heb op de site gekeken die jij hebt bijgevoegd maar die op de foto herken ik helemaal niet.  Voor mij is dit niet Oma Klein

osinga - 30 sep 2019 - 09:27

Nee Han die v.d.Puil komt mij niet bekend voor. Oma Klein had met de drie jongste dochters van Willem (in de oorlog) veel meegemaakt in de oorlog en alle drie de meisjes hadden een kind van een japanner waar NOOIT over werd gesproken. Ik als Hollandse vroeg van alles maar werd niet altijd gewaardeerd. Maar mijn man wilde zijn afkomst en biologische vader kennen. Een zoektocht van 25 jaar die ik heb gedaan is grotendeels gelukt en Oma Klein die gezworen had aan Lily niet te praten over Okamoto (biologische vader)  heeft ons toch een gedeelte van de sluier opgelicht tegenover ons en dat was heel zwaar voor haar maar voor mijn man fijn. Nogmaals wat heeft zich daar veel aan ellende afgespeeld.Dus Oma Klein de achtergrond van haar is door alle oorlogstoestanden nooit in Nederland meer over gesproken zoals ik al zei ze spraken helemaal eigenlijk niet meer over die tijd. Deze mensen zaten voor met trauma's.

osinga - 30 sep 2019 - 09:42

Nee Han ik heb nog eens goed gekeken naar de foto van de site maar nee dit is niet Oma Klein. Zij droeg een bril en was meer een T.Lien type.

osinga - 30 sep 2019 - 10:25

Nog even ik ben steeds aan het kijken maar dit is misschien de tweede? of eerste?  vrouw van Ingram en die foto  ik denk dat dat Winny Ingram- (Noll) is. Nee zij is beslist niet Bernardina v.d. Puil.

osinga - 30 sep 2019 - 10:39

Han aan de voorouders  van Vergeer hebben wij geen behoefte aan.

osinga - 30 sep 2019 - 15:28

Mathilde Lemmers is geboren in Soerabaja niet in Semarang.

osinga - 9 okt 2019 - 11:40

Han Beglinger ik zie nog een "grote" fout waar ik toch al eerder over heb bericht dacht ik. Lily Juliana Helena Okamoto (born Zimmermann) staat zo bij jou, maar zij heeft nooit Okamoto geheten. Haar gehuwde naam was Vergeer, geboren Zimmermann. Haar zoon geb. te Semarang van een japanse vader (troostmeisje moeilijke kwestie) ZIJN vader heette Okamoto? zelfs dat is niet eens 100% zeker. Dus gelieve dit toch te veranderen. Dit is een gevoelige kwestie die ik toch graag recht gezet wil hebben. Ze draait zich om als ze dit zou zien. M.vr. gr. C. Osinga.  

osinga - 5 feb 2023 - 18:59

goedendag

de gegevens betreffende de familie staan volgens mij niet online. De site heb ik jaren geleden verwijderd.

m vr gr Han

Beglinger - 6 feb 2023 - 10:50

Lily Zimmermann heette geen Okamoto haar getrouwde naam was Vergeer geboren als Zimmermann. Dit is fout.

osinga - 6 feb 2023 - 10:54


Is aangepast in mijn gegevens 

Beglinger - 6 feb 2023 - 11:38







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu