stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Stamboom la Lau -



Profiel afbeelding

koos Heijmans : Mijn Opa was Johannes Jacobus la lau geboren 25-01-1889 te Leiden .,Willem Frederik

was dus een volle broer van hem waar u het over gouda of Gonda heeft , dat moet dus Gonda zijn ,Mijn Opa Johannes Jacobus was de zoon van Carel Egbert en Gonda Wolters .Hij kreeg  3 Dochters  Gonda ,Geertje en Mien , Geertje was mijn moeder .Met de 3 dochters loopt deze tak dus dood .Wel woont er veel fam in Vlaardingen , Leiden en Limburg .Carel Egbert en Gonda Wolters Kregen wel 10 Kinderen waarvan ik niet alle namen meer weet , wel herinner ik mij ,Tanta Dina Uit Den Haag, Oom Willem uit Den Helder Tanta Anna enTanta Daa,tje uit Vlaardigen de aller eerste  Jacobus die ik gevonden heb is Jacobus la Lau geboren te Leiden en gehuwd was met Judith van der Meer op 01-04-1774 ! verder gaat het nog terug tot 1606 = Franciscus geboren in Armentiers Frankrijk ,dus al met al een prachtige Familie en afstammend van de hugenoten. Groeten van Koos Heijmans te Leiden

koosheijmans - 2 mar 2015 - 16:53

Mijn naam is; Carel la-Lau geboren te Heerlen Limburg. Mijn vaders naam is Jacobus Johannes la-Lau hij was getrouwd met Jacoba Johanna Scheffer. Even voor Ellen, ik ben dus ook een neef van jou vader en zijn broer woont nog in Brunssum, zijn vader heet Leo la-Lau. Groetjes.

Carel Egbert la-Lau - 26 nov 2016 - 21:53

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Heel fijn te weten dat alle katjes la-Lau gaan heten en dat jij deze stamboom bijhoudt?

Carel Egbert la-Lau - 26 nov 2016 - 22:02

Hallo Carel,

Ook ik stam af van de La Lau’s. De mij oudst bekende is Christianus la Lou . Vermoedelijk geboren rond 1576 en vermoedlijk ui Armentiers. Heb jij betere informatie? 

Dank en hartelijke groeten,

Tjeerd Scheffer

Leiden

Tjeerd Scheffer - 8 jul 2018 - 09:47

Wat leuk, jouw tante Dina uit Den Haag is mijn oma Trein uit Den Haag. Wij, de kleinkinderen, noemden haar zo vanwege de treinen die langsreden. Zij had in totaal 15 broers en zussen.

Harm Hummel - 8 jul 2018 - 23:44


Willem frederik is niet dood want dat is mijn opa

Daisy la-Lau - 9 nov 2018 - 17:18







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu