stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland (personen) » Overlijdensdatum gezocht van Cornelis Johannes van Vliet * Vlaardingen 1903


Profiel afbeelding

Wie kan mij helpen met de OVERLIJDENSDATUM van Cornelis Johannes van Vliet (Cor)

geboren  01-09-1903 Vlaardingen. Heeft in het vreemdelingenlegioen gezeten en is getrouwd geweest met Dina Johanna Nelisse geboren 02-07-1915 St. Philipsland  getrouwd  19-02-1936 Den Haag Dina is overleden 02-10-1976 Aardenburg.

 

-------

graag in het vervolg een passende titel aanmaken die herkenbaar is waar het om gaat.

Aangepast door moderator 7-3-2019 0.03 uur

S.J. van den Nieuwen Amstel- Vermeulen

Kunt u svp de onderwerptitel iets persoonlijker maken? Vermeld de naam van de persoon en bv geboortedatum of geboorteplaats. Hoe? Klik onder uw eerste bericht rechts onder op -bewerk en pas de tekst aan. Bedankt,

mvg-Ben.

Ben Wegman

Blijkens de persoonskaart te Amsterdam (link) woonde hij in 1942 te Rotterdam. Gezagvoerder koopvaardij.

Peter S

S.J. van den Nieuwen Amstel-Vermeulen schreef:

Dina is overleden 02-10-1976

Kennelijk was zij toen niet meer getrouwd met Van Vliet, maar met een C. Quist:

http://www.zeeuwengezocht.nl/nl/zoeken?mivast=1539&mizig=862&miadt=239&miaet=54&micode=992-OVB-N&minr=13919026%2C1&milang=nl&misort=dt%7Casc&mip1=syn%3Adina%20johanna&mip3=syn%3Anelisse&miview=ldt 

Groeten,

Carl

Carl

De gezinskaart te 's-Gravenhage hier. Vertrokken naar Antwerpen?

JP Ouweltjes

Ja, dat had ik ook gezien, maar later is hij naar Rotterdam gegaan, zie mijn vorige bericht.

Peter S

Onno de Vries

Ik denk dat dit niet goed is dan is hij in de oorlog overleden. Dit klopt niet aangezien hij na de oorlog nog gezien is. Jammer dat dit niet goed is. 


Al met al lijkt dit online zo niet op te lossen. Heeft U al eens geprobeerd zijn persoonskaart aan te vragen bij het CBG (link)? Als die door hen kan worden gevonden heeft U de oplossing. Indien die niet kan worden gevonden dan geeft dat aan dat hij mogelijk niet in Nederland is overleden, hetgeen handig zou zijn hier te melden.

Bovendien kunt U de persoonskaart van zijn vrouw aanvragen - van haar heeft U zelfs de overlijdensdatum. Ik zou verwachten dat de datum van ontbinding van haar eerste huwelijk daar op zal staan, met reden (overlijden of scheiding). Of heeft dat ook niets opgeleverd?

Peter SPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!