stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland (personen) » grootouders Willem Bos en Cornelia de Wilt, wie heeft er een foto?


Profiel afbeelding

Dag Allemaal

De grootouders van mijn partner zijn overleden vóór zijn geboorte. Hij heeft ze dus niet gekend maar heeft ook nooit een foto van hen gezien. Nu we zijn stamboom aan het uitzoeken zijn, zou het wél zo leuk zijn als daar een beeld bij komt. Wie heeft er toevallig een foto van dit echtpaar? Van hen samen of van ieder apart, alles is goed.

Het betreft Willem Bos, geboren 1865, overleden 1948 te Vlaardingen. gehuwd 1893 te Vlaardinger-Ambacht met Cornelia de Wilt, geboren 1869, overleden 1948 te Vlaardingen.

Het gaat ons alléén om een foto, de verdere gegevens van dit echtpaar hebben we al.

Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Marianne en Hans Bos

marianne van beek

Is er niemand anders in de familie die foto's heeft?

JP Ouweltjes

Dank JP, voor uw reactie. Uiteraard hebben wij eerst bij de familie navraag gedaan, maar helaas....Hans is de één van de jongste uit en gezin met 12 kinderen. Veel van zijn oudere broers en zussen zijn inmiddels overleden, een ander gedeelte woont in het buitenland en hebben dat soort dingen nooit meegenomen. Het was ook geen familie die papieren of foto's bewaarden. Er zijn bij ons én in de familie dus geen foto's van grootouders of overgrootouders, zowel niet van moeders kant als ook van vaderskant.

Vandaar dus mijn oproep hier ..... misschien helpt dat.

vriendelijke groeten

Marianne

marianne van beek


Lastig. Een goed advies heb ik niet. Wellicht helpt het om uit te zoeken wie er in die tijd in hun naaste omgeving woonden. Dat zal moeten lukken met de bevolkingsregisters. Ook kan het helpen hun vriendenkring en hobby's in kaart te brengen (maar dat zal gezien de situatie lastig uit te zoeken zijn). Vervolgens op zoek gaan naar nazaten van deze personen en vragen of zij foto's hebben uit die tijd.

Ook historische verenigingen kunnen wellicht helpen. 

Of een oproep plaatsen in het plaatselijke huis-aan-huisblad.

JP OuweltjesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!