stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland (personen) » Huwelijksakte gezocht van Johannes Meijer * 1887 en Ytske de Jong * 1887 [opgelost]


Profiel afbeelding

Wie helpt mij met het vinden van de plaats en datum van het huwelijk van Johannes Meijer met Ytske de Jong.
Zij trouwden vermoedelijke in Haarlem. Johannes was eerder getrouwd geweest met Cornelia van der Raad. Zij overleed in 1936 te Haarlem. Johannes had drie kinderen uit zijn eerste huwelijk.

Johannes Meijer werd geboren in 1887 te Ilpendam en overleed aan de gevolgen van een verkeersongeluk op 10-7-1967 te Haarlem.  

Ytske de Jong werd geboren op 9-11-1887 te Westdongeradeel en overleed op 26-11-1960 te Haarlem. Zij was een zus van mijn grootvader Sjouke Willems de Jong (1895-1973). Zie ook de zoekplaatsjes voor een foto!

Johan C Meijer

U zou van een van beide een persoonskaart bij het CBG (www.cbg.nl) op kunnen vragen. Daar staat de trouwdatum ongetwijfeld op.

L. Loef

Haarlem's Dagblad 5/5/1938 p14; Haarlem, 5 Mei. / Ondertrouwd 5 Mei: [..] J. Meijer en IJ. de Jong. [..]
en Haarlem's Dagblad 19/5/1938 p8; Haarlem, 19 Mei. / Getrouwd 19 Mei: [..] J. Meijer en IJ. de Jong; [..] (bron: https://nha.courant.nu ). U kunt de akte opvragen bij de gemeente Haarlem (tegen kostenvergoeding). Bij uw 'zoekplaatje' schreef ik al: Als een huwelijksakte openbaar geworden is, wil dat nog niet zeggen dat deze digitaal beschikbaar is.

W. van der Kooij


Dankjewel W. van der Kooy, ik heb nu de datum en ga nu eerst een kopie van de akte opgraven bij de gemeente Haarlem. Ik had (via Delpher) ook naar gegevens in kranten gezocht maar niks gevonden. Jij wel. Compliment!!

Johan C MeijerPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu