stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Gezocht (via privé email) nazaten van Adriaan Wilhelm van Duuren en Alida Cornelia Imhof


Profiel afbeelding

Ik ben dus op zoek naar levende nazaten van Adriaan Wilhelm van Duuren (1859-1935) en Alida Cornelia Imhof (1855-1950). Zij trouwden in 1880 en kregen 11 kinderen, waarvan er 2 jong overleden. De anderen zijn allemaal ouder dan 70 geworden.

Reden voor mijn vraag heeft te maken met mijn zoekplaatje. Ik wil de namen bij de gezichten proberen te vinden. Ik hoop dat elders ook deze of andere oude foto's bewaard zijn gebleven, maar dan met wat informatie er bij.

Omdat gegevens over levenden niet openbaar mogen worden, zou ik het op prijs stellen als men mij hierover via email benadert.

 

Vast bedankt

Groet

Frank van Andel

 

Het is niet de bedoeling privé e-mails in de berichten te zetten.
Men kan U bereiken via Uw profiel.
Moderator 12 juli 2019 10.25 uur.

F. van Andel

Teneinde evt misbruik van uw e-mailadres te voorkomen kunt u dit beter uit uw bericht verwijderen. Om met u in contact te komen kan men door te klikken op uw naam onder uw vraag een bericht aan u sturen.

mvg-Ben

Ben Wegman


Bedankt voor je bezorgdheid, Ben. Dit e-mailadres is hier echter speciaal voor aangemaakt en wordt na afloop weer gesloten. 

F. van AndelPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu