stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland (personen), vermeld ook een naam, datum, plaats of regio in Uw titel) » Geboorteplaats gevraagd van Francina Schilt * in 1914 [opgelost]


Profiel afbeelding

Francina Schilt, *10 feb 1914 en 10 jaar oud overleden op 27 aug 2019 te Pella Iowa, USA. Streekarchief Hollands Midden levert slechts de geboorte van haar zusje Johanna Francina in april 1905 te Moordrecht en Archief Dordrecht levert de trouwgegevens van haar ouders: Adrianus Schilt en Elizabeth Verwaal te Bergambacht op 10 juni 1904, maar geen geboorte van Francina. Mijn verre neef Ron van Baale in Pela zou graag haar geboorteplaats weten. 

Frans C. Nelis

Nog geen antwoord op je vraag.

Op 8 oktober 1912 overlijdt er in Rotterdam een zoon van Adrianus Schilt en Elizabeth Verwaal. Deze zoon heet Leendert Frank Schilt, hij 6 jaar oud en geboren in Moordrecht. Bij zijn overlijden wonen Adrianus Schilt en Elisabeth Verwaal in Capelle aan den IJssel. Zie hier.

Mogelijk is Francina Schilt in Capelle aan den IJssel geboren.

Johanna C.

Ze is inderdaad in Capelle aan den IJssel geboren. Zie hier voor haar geboorteakte. Haar voornamen zijn Francina Lena.

Johanna C.


Hartelijk dank voor de snelle oplossing van de vraag. Het archief van Capelle heb ik meteen aan mijn lijstje toegevoegd.

Frans C. NelisPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu