stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » De sterfdag van Judith Jans Kasteel, echtgenote van Jacobus Bordoduijck tr. Leiden 1681


Profiel afbeelding

Eiden Wie is er op de hoogte van wanneer Judith Jans Kasteel of Judith Jans Chateau is overleden? Zij is in 1681 met Jacobus Bordoduijck in Leiden in het huwelijk getreden.Ze kregen elf kinderen.Wat ik zeker weet is dat Judith nog op 26 augustus 1719 als getuige optrad bij de ondertrouw van haar dochter Lowijsje Bordoduijck of Van den Bos.Dit was ook in Leiden.Judith Kasteel zou in 1658 in Utrecht zijn geboren.Ze is dus zeker ouder dan zestig jaar geworden, maar hoe oud precies zou ik graag willen weten.Bij voorbaat dank voor uw hulp.

Denijs van den Bos

Ik vind alleen deze Judith, maar dat lijkt een andere te zijn.

Jan Clavaux

Wanneer is Jacobus overleden? Judith zou natuurlijk hertrouwd kunnen zijn met de in de link genoemde Jan.

Liesbeth Niepoort

De door Jan gevonden Judith lijkt Judith Stevens Kasteel te zijn, die getrouwd was in 1687 met Jan Jacobs Morna (?)

Liesbeth Niepoort


Het gaat in mijn geval om Judith Jansdochter Kasteel.Het vervelende is dat ik evenmin kennis heb van een sterfjaar van haar man Jacobus.Zeker is dat hij na 1700 moet zijn overleden.De in december 1700 gedoopte Jan van den Bos is een zoon van Jacobus en Judith.

Denijs van den BosPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu