stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Even voorstellen... ik ben bezig met mijn familie Greyn. U hoort nog van mij.O.a.: Dtslnd-Nederland-


Profiel afbeelding

Hoi Allemaal,

Sinds een tijdje ben ik bezig met onderzoek naar mijn stamboom van de familie Greyn - en zo ben ik hier dus bij dit forum terecht gekomen. Wat een schat aan informatie heb 'k hier al kunnen vinden!

Voor mij is dit allemaal nog vrij nieuw terrein, dus nog een beetje extra zoekwerk (wie waar te zoeken, bv..) en zeker met migratie is het  best een issue om even er doorheen te geraken en weer verder te kunnen. Blijkbaar zijn mijn voorouders vanuit Duitsland naar Nederland gemigreerd, en dan uiteindelijk naar België. (wat ik tot nu toe kon terug vinden) Nu zit ik weer eventjes vast... Maar de aanhouder wint, nietwaar?!

Ook heb ik ontdekt dat onze familienaam dus op meer dan 10 verschillende manieren geschreven werd, door de tijd heen! Best interessant, allemaal.

In elk geval; jullie gaan nog wel wat van me horen, terwijl ik mijn zoektocht verder zet.

Ik hoop maar dat 'k dit bericht in het juiste forum heb geplaatst. Indien niet, mijn excuses hiervoor! (verwijderen mag in dat geval)

Cheers to all!Juichend

Sylvie Greyn


Succes !!

Jan VerkadePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu