stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Zussen gezocht van Machiel Monfrooij * R'dam 1930, overl. Haaskbergen 1945


Profiel afbeelding

Wie kan mij helpen zussen te vinden van de Machiel MONFROOIJ, geboren op 23‑03‑1930 te Rotterdam. Overleden op 24‑03‑1945 te Haaksbergen op 15-jarige leeftijd. Omgekomen tijdens het bombardement op 24 maart 1945. Er zijn drie zussen allen geboren in Rotterdam. Geboorte datums bekend, maar ik weet niet of ze gehuwd zijn.

Wier is er bekend in Rotterdam om mij te helpen zoeken.

Gerard vaanhold

 

---------------

Titel = aangepast door het moderatorteam, let wel op de privacy!

Gerard Vaanhold

Akte van overlijden te Haaksbergen : link. Zoon van Johannes Leendert Monfrooij en Cornelia Johanna Saers.
NB: De vraag gaat over mogelijk nog in leven zijnde personen waarvan gegevens hier niet mogen worden gegeven ivm privacy, maar wel via een persoonlijk bericht naar de vraagsteller.

Peter S

Een werkende directe link naar de kaart van het ouderlijk gezin plaatsen bij het Rotterdams lijkt nog steeds niet mogelijk, de zgn. permanente link op hun site is waardeloos. Dus dan maar hier : de voorkant en de achterkant van de kaart.

Peter S

Beste mensen De akte van overlijden en de gezinskaarten waren al in mij beziet maar waar het om gaat is de huidige adressen van de zussen.

Mocht iemand wat weten geef mijn mailadres aan hen door indien dat mogelijk is.

Gerard Vaanhold

De echtgenoot van de oudste zus is m.i. vrij eenvoudig te vinden via Delpher. U moet dat zelf maar opzoeken omdat ik i.v.m. privacy hier geen directe link plaats. Als aanwijzing : ga naar delpher.nl, en zoek naar de naam van die oudste zus met voorletters (stel het gaat om ene A.B.Monfrooij, als voorbeeld, geef dan als zoekopdracht: "a b monfrooij" inclusief de aanhalingstekens, en selecteer Kranten. U zult geinteresseerd zijn in een treffer van 1954). De naam van die echtgenoot hier niet melden behalve als beiden inmiddels zijn overleden.   

Peter S


Inmiddels heb ik de familie van Machiel Monfrooij Omgekomen bij het bombardement in Haaksbergen op 24 maart 11945 gevonden. Hierbij wil ik iedereen bedanken die mij op weg hebben geholpen.

Groetjes Gerard

Gerard VaanholdPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu