stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland (personen), vermeld ook een naam, datum, plaats of regio in Uw titel) » Fam. Nieuwenhuijsen-Filius 1937-2004/Breda den Bosch


Profiel afbeelding

Beste, ter completering van mijn gegeven in de Stamboom Martijn ben ik op zoek naar gegevens van en over het gezin van Piet Nieuwenhuijsen en Femmie Filius. ik heb hun trouwen in Breda, de overlijdens gegevens, maar niets over hun kinderen. Ik heb contact gehad over contact gegevens van huize ter Aa, waar tante Femmie is overleden. Ik belde in het week-end en zou in die week worden terug gebeld, maar helaas. Volgens  mij hebben zij 4 kinderen gehad, waaronder een tweeling. Wie o wie kan mij helpen in deze zoektocht. ik weet dat ik voorzichtig moet zijn i.v.m. de AVG, en dat zal ik ook doen.

Ruud Martijn

Hallo Ruud,

Deze zijn alleen via andere bronnen te achterhalen.

Bijvoorbeeld in kranten:

https://www.delpher.nl/nl/kranten/view?query=Nieuwenhuijsen&facets%5Btype%5D%5B%5D=familiebericht&page=2&sortfield=date&cql%5B%5D=%28date+_gte_+%2201-01-1938%22%29&coll=ddd&redirect=true&identifier=MMSADB01:000018137:mpeg21:a0082&resultsidentifier=MMSADB01:000018137:mpeg21:a0082

Overlijdensberichten kunnen ook helpen, alleen lastig dat er geen plaatsen/jaartallen van overlijden worden genoemd in jouw vraag.

Succes met de verdere zoektocht.

Jan Klomp

Jan Klomp

Kun je de onderwerptitel iets specifieker maken? Plaatsen, tijdvakken?

mvg-Ben

Ben Wegman

Hallo Ruud, ik snap niet waarom jij informatie plaatst (voornamen) met roepnamen  (zoals PIET en ene Femmie)?? Terwijl jij via Genealogieonline gewoon met voornamen plaatst. Of te wel: Petrus Johannes Theodorus Nieuwenhuijsen (1901) en Femmetje Hendrica (Hendrika) Filius (1908) Hun huwelijk was te Breda. Een beetje verwarrend !! Petrus Johannes Theodorus Nieuwenhuijsen is in 1965 op 63 jarige leeftijd te s' Hertogenbosch overleden. (ook volgens de site van BHIC)  Succes. En als er kinderen waren zullen deze vermoedelijk nog niet openbaar zijn.

DHv. E.


De gegevens mij bekend over het echtpaar en hun vier kinderen heb ik direct naar Ruud gezonden.

Met vriendelijke groet van Hans

Hans van FeliusPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu