stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland (personen), vermeld ook een naam, datum, plaats of regio in Uw titel) » Wie heeft informatie over overlijden van Jantje van Muijen (geboren 01-03-1875 te Zaltbommel)


Profiel afbeelding

Jantje (Jansje) trouwde op 17-11-1900 te Zaltbommel met Johannes van Willegen. In 1902 werd van hen te Den Haag een levenloos kind geboren. Op 03-12-1905 overleed Johannes (Den Haag)

Voor zover bekend is Jantje daarna niet meer opnieuw gehuwd. Ze werkte op verschillende plaatsen (o.a. Gouda, Rossum) als dienstbode. Laatst bekende verblijfplaats was ’s-Hertogenbosch. Zij verbleef daar eerst bij haar zus en zwager (Gerrit Johannes Bockel) in de Koedijkstraat 49 en vanaf 1937 enkele jaren in het gesticht aan de Zuid-Willemsvaart nr. 20 (Erfgoed ’s-Hertogenbosch) Verdere gegevens ontbreken.

Zij is echter niet overleden in Den Bosch en het CBG heeft geen persoonskaart van haar gevonden. Wie heeft haar gekend of weet waar zij is overleden?

Gerard van Willigen

Delft

Gerard van Willigen

Geen persoonskaart bij het CBG leidt mijns insziens tot 2 mogelijke conclusies:

1) Overleden voor 1939

2) Overleden in het buitenland.

Annemarie57

Of het CBG heeft verkeerd gekeken... ook niet helemaal ondenkbaar.

Petra

Had ze in 1902 twee levenloze kinderen dan? Ik zag er een in Harderwijk:

Aktenummer:
 

16

Akteplaats:
 

Harderwijk

Aktedatum:
 

27-02-1902

Overlijdensdatum:
 

26-02-1902

Overlijdensplaats:
 

Harderwijk

Overledene:

Nn van Willigen

Moeder:

Jantje van Muijen

Vader:

Johannes van Willigen

Aktesoort:
 

L

Toegangsnummer:
 

0207 Burgerlijke stand Gelderland, dubbelen

Inventarisnummer:
 

4377

Opmerking:
 

Levenloos

Annemarie57


Zuid-Willemsvaart 20 was indertijd m.i. een protestants bejaardentehuis of verzorgingstehuis genaamd Rustoord (link of evt. hier). Is dat bevolkingsregister ingezien (zie mijn eerste link)?

Peter SPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu