stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Gezocht: huwelijksdatum en -plaats van Marinus Albertus van Ellinkhuizen en Krijna van Lenten [opgel



Profiel afbeelding

Misschien? Heeft zijn vrouw nog pensioen ontvangen. Wat staat er in het bevolkingsregister waar zij begin 20ste eeuw woonde?

Je kunt van haar een persoonskaart aanvragen bij CBG en mogelijk staan daar zijn overlijdensgegevens op. Ik weet ook niet of hij nog naar Nederland is teruggekeerd. Ik heb de passagierslijsten niet doorgenomen.

Had hij kinderen uit zijn eerste huwelijk? Zo ja zijn die getrouwd, dan kan de huwelijksakte van hen nog uitsluitsel geven.

mvg-Ben

Ben Wegman - 22 mar 2020 - 13:25

Gerard Kleijer is volgens de originele trouwakte van 20-05-1896 niet eerder gehuwd - ik heb ook geen kinderen van hem kunnen vinden.

H. Visscher - 22 mar 2020 - 13:32


Nadere uitgebreide bestudering van de door Ben Wegman weergegeven stamboekinschrijving geeft rechtsonder in deze scan de duidelijke info dat Gerard Kleijer is overleden op 25-02-1925 in Malang.

En ik vond zelf in het bevolkingsregister van Amsterdam van Maria Elisabeth Gertrud Cornelia Baltzen haar exacte geboortedatum van 17-03-1854 in Nordwalde, Kreis Steinfurt, Nordrhein-Westfalen, Duitsland.

De info van deze gehele (ingewikkelde) huwelijks-kluwen is dus nu compleet - tot nu toe heb ik uit deze grote kluwen slechts 4 nazaten kunnen ontdekken die een vervolgleven hebben.

H. Visscher - 22 mar 2020 - 15:00







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu