stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Genealogie Lubbertus Wissing(k), Willemina Fenderbosch/Venderbosch


Profiel afbeelding

Gegevens over Lubbertus Wissing(k) en Willemina Fenderbosch(Venderbosch, Joanna Jansen, Enneken Krabben.

Bij het huwelijk van Lubbertus en de doop van de kinderen heet zijn vrouw Willemina Fenderbosch in diverse schrijfwijzen.

Bij het 2e huwelijk van hun kleinzoon Derk(Theodorus) heet zijn grootmoeder Johanna Jansen, echter bij het overlijden van zoon Aalbert heet de moeder Enneken Krabben.

Weet ioemand hier meer over??

——————

Titel aangepast door moderator, alleen het woordje “ Genealogie” is geen titel waar iemand iets mee kan,

graag ook aangeven de regio/plaats, tijdvak om een duidelijk beeld te verkrijgen, zodat ook de  mede forumleden gericht kunnen zoeken.

Jan Peters

Ik mis een en ander in uw vraag. Gaarne onderwerptitel aanpassen door daar te vermelden de naam/ namen van de hoofdpersoon, de plaats van regio waar gezocht kan worden en het jaar of tijdvak waar het zich afspeelt.

Gaarne in de uitgebreide vraagstelling een verwijzing waar bepaalde gegevens gevonden zijn zoals huwelijk/ondertrouw van Lubbertus en bij doop van de kinderen. Wat was het geloof? Wie waren doopgetuigen?

mvg-Ben

Ben Wegman

Ene Lubbert Wissink, zoon van Herman Wissink en Aleida Jansen, wordt op 15.8.1714 in Doetinchem/Wijnbergen (RK) gedoopt.

G. Karssenberg

Uw gegevens zijn ook bij mij bekend maar nog niet opgenomen in een gedcom bestand voor genealogie.online.

Volgens mijn gegevens trouwt deze Lubbert op 12-10-1738 met Willemijn Venterbos(DTB:507-0231) en krijgen hierna genoemde kinderen:

Aelbertus *31-10-1745, Theodorus *22-12-1743, Joanna *22-12-1747, Wenceslaus(Wessel)*10-011-1750, Gerardus*13-12-1755 en Elisabeth*11-08-1753 (allemaal geboren te Gander, huidige Gaanderen)

Zal nog verder nazoeken.

Jan Peters

Jan Peters

Gegevens zijn gevonden in DTB 507 (Doetinchem) en doopboek 280 Doetinchem-Wijnbergen, ter Gun). Volgens mijn gegevens vinden alle benoemingen plaats in Gander (huidige Gaanderen)

mvg.J.Peters

Jan Peters


zie correctie moderator

mvg.J.Peters

Jan PetersPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu