stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Datum huwelijk Theodora Gertruda Ketelaar mogelijk Zwolle 1945-1960 [opgelost]


Profiel afbeelding

Ik zoek de datum van een evt huwelijk tussen Theodora Gertruda Ketelaer (weduwe van Bernardus Johannes Nieuwhof) en Henri Eugène Kintzelé vermoedelijk tussen 1945 en 1960. Plaats mogelijk Zwolle.

ben nieuwhof

Als Theodora overleden is, kunt u een persoonskaart/-lijst bij het CBG opvragen. Zie https://cbg.nl/diensten/uittreksels-pkpl/. Als zij met de heer Kintzelé is gehuwd, zal dat daarop staan.

L. Loef

B.J. Nieuwhof is op 30-03-1945 in Zwolle overleden. Bron: www.wiewaswie.nl. De naam van zijn partner staat daar als Ketelaar (dus aa en niet ae).

L. Loef

In de overllijdensakte van H.E.N. Kintzelé van 12-03-1960 (Zwolle) wordt gemeld dat hij gehuwd is met T.G. Ketelaer. Ook gevonden via www.wiewaswie.nl.

In het archief van Amsterdam is een archiefkaart van de heer Kintzelé waarop staat dat hij op 20-01-1942 naar Loenersloot is verhuisd. In de overlijdensakte staat dat hij in Loenersloot woonachtig was.

Er is in het archief van Amsterdam ook een archiefkaart van T.G. Ketelaer. Daarop staat dat zij op 15-11-1947 naar Loenersloot is verhuisd.

L. Loef

Mijn probleem is opgelost. Dank allen voor de genomen moeite en verstrekte adviezen.

ben nieuwhof

Maar wat was nu de oplossing?

L. Loef


De oplossing was: Huwelijk te Loenersloot op 12-mei-1948. Datum gevonden op MyHeritage, op de Website van Norman Epping.

ben nieuwhofPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu